Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI florbola līgā četri mači, sāk "Bauska"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI florbola līgā četri mači, sāk "Bauska"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem Kocēnu "Rubene" uzņems "Ulbroku/FS Masters", "Bauska" sāks čempionātu, savā laukumā tiekoties ar "Valmieru/ViA", bet pie "Lielvārdes" viesosies Liepājas "Kurši". ELVI florbola līgā sievietēm Kocēnos vietējā "Rubene" krustos nūjas ar "Rīgas Lauvām".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:00 "Rubene" - "Ulbroka/FS Masters" (Kocēnu SN)
Kocēnu "Rubene" (7.) sezonu sāka ar zaudējumu viesos pie FK "Rīga" pēcspēles metienos – 5:6. Rezultatīvākais kocēniešu rindās ar diviem gūtiem vārtiem bija Ritvars Bērziņš, bet par labāko spēlētāju atzina Juri Zilbertu.
Arī "Ulbroka/FS Masters" (5.) florbolistiem jau pirmajā čempionāta mačā nācās izpildīt pēcspēles metienus – ulbrokieši, viesojoties Lielvārdē, spēles pamatlaika pēdējās piecās minūtēs spēja likvidēt divu vārtu deficītu (4:4), bet pēcspēles metienos svinēja uzvaru ar 5:4. Rezultatīvākais Ulbrokas komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Kaspars Šķēls, kuram arī labākā spēlētāja balva.

Pulksten 18:00 "Bauska" - FBK "Valmiera/ViA" (SN "Mēmele", Bauskā)
"Bauska" (10.) jaunā čempionāta pirmo spēli aizvadīs šovakar. Bauskas komandas sastāvā diezgan lielas izmaiņas, ja salīdzina ar pērno sezonu, nebūs septiņu spēlētāju. Lielākais zaudējums – Toms Niedre, kurš pārgājis uz "Ulbroka/FS Masters". Virslīgas komanda papildināta ar pašu izaudzinātajiem jaunajiem florbolistiem.
FBK "Valmiera/ViA" (3.) sezonu sāka ar uzvaru viesos pār "Ķekavas Bulldogs" – 6:5. Par spēles varoni kļuva Ivo Balodis, kurš guva uzvaras vārtus un bija rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Kurši" (Lielvārdes NSC)
"Lielvārde" (8.) sezonas pirmajā mačā savā laukumā pret "Ulbroku/FS Masters" pamatlaika pēdējās piecās minūtēs izlaida divu vārtu pārsvaru un zaudēja pēcspēles metienos ar 4:5. Šajā mačā lielvārdiešu rindās lieliski debitēja Matīss Pēteris Polis, kurš guva divus vārtus un tika atzīts par labāko spēlētāju.
Liepājas "Kurši" (2.) čempionātu sāka ar uzvaru savā laukumā pār komandu "Talsi/Krauzers" – 8:5. Pa diviem vārtiem liepājnieku labā guva Kaspars Klamers un Oskars Bergmanis, kuru atzina par labāko savā komandā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 13:00 "Rubene" - "Rīgas Lauvas" (Kocēnu SN)
Kocēnu "Rubene" (4.) čempionātu sāka ar zaudējumu "Ķekavai" (5:10), bet vakar savā laukumā tikai pagarinājumā pārspēja turnīra debitanti FK "NND" (3:2). Rezultatīvākā starp kocēnietēm ar 3 (2+1) punktiem ir Rebeka Laure.
Virslīgas debitante "Rīgas Lauvas" (3.) čempionātu sāka ar pārliecinošu uzvaru viesos pār LiepU – 12:3. Rezultatīvākā rīdzinieču komandā ar 5 (3+2) punktiem bija Linda Dadajeva, kurai arī labākās spēlētājas gods.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...