Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Babīte" 20 minūtes varonīgi turās pret "RTU/Florbolam.lv"

Andrejs Siliņš

"Triobet Florbola līgas" sezonu ar uzvaru viesos sākuši "RTU/Florbolam.lv" florbolisti, kas ar rezultātu 12:4 pieveica "Babīte" komandu.

Pirms spēles par neapšaubāmiem mača favorītiem tika uzskatīti „RTU/Florbolam.lv” spēlētāji, kas uz maču ieradās gandrīz labākajā sastāvā, iztrūkstot vien dažiem spēlētājiem. Lai gan Artis Savins pirmās trešdaļas pirmajā pusē guva divus vārtus, īsi pirms pārtraukuma Alberts Jēkabsons rezultātu sadeldēja līdz minimumam. Ja pirmās 20 minūtes „Babīte” spēja rezultātā turēt līdzi konkurentiem, tad nākamais periods atrisināja visus jautājums šajā spēlē, jo „RTU/Florbolam.lv” guva septiņus vārtus, savā cietoksnī tikai reizi ielaižot bumbiņu. Līdz ar to spēles liktenis bija izšķirts un pēdējais periods atkal aizritēja jau sīvākā cīņā. Beigās „RTU/Florbolam.lv” izcīnīja uzvaru ar rezultātu 12:4, kļūstot par Rīgas reģiona līderiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar četriem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Ainārs Juškēvičs, bet Artim Savinam četri vārti. Vēl precīzus metienus izdarīja Alvis Veipāns, Atis Blinds un jaunie Edžus Ceriņš un Klauss Kairis. Zaudētājiem divi vārti Krišam Līdumniekam, bet pa reizei izcēlās Alberts Jēkabsons un Lauris Dinsbergs.

Nākamā spēle „Triobet Florbola līgā” paredzēta 30.septembrī Stalbē, kad vietējā „Pārgauja” uzņems „Devils/IT Lux”.

florbolazinas.lv