Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji decembrī – Laure un Rislings

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji decembrī – Laure un Rislings
Rebeka Laure un Toms Rislings
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas mēneša labākos spēlētājus – šādu atzinību izpelnījušies Kocēnu komandas "Rubene-1" uzbrucēja Rebeka Laure un FK "Ogres Vilki" uzbrucējs Toms Rislings. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar Rebeku Lauri uzbrukumā pagājušajā mēnesī aizvadīja divas spēles, iegūstot četrus punktus. Vispirms kocēnietes viesos ar 10:9 pārspēja Jēkabpils FK "Sala" florbolistes (Laurei "hat-trick"), bet pēc tam savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 7:8 piekāpās Rīgas FK "NND/RJTC" (Laurei 3 (1+2 punkti). Kocēnu "Rubene-1" ar 28 punktiem ir kļuvusi par turnīra līderi, bet uzbrucēja Rebeka Laure ar 26 (13+13) punktiem ir otrā rezultatīvākā gan savā komandā, gan visā līgā.

Vīriešu florbola komanda FK "Ogres Vilki" ar uzbrucēju Tomu Rislingu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, visās svinot uzvaru. Ogrēnieši viesos ar 15:6 sakāva RSU florbolistus (Rislingam 6 (4+2) punkti), savā laukumā ar 7:6 pārspēja "Saulkalni" (Rislinga kontā divi goli). Turpinājumā viesos tika svinēti divi panākumi pēcspēles metienos - ar 6:5 PĀR "RTU/Rockets" (Rislingam 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja balva), kā arī ar 10:9 pār FK "JeNo-1" (Rislingam viens gols un viens realizēts pēcspēles metiens). Gadu ogrēnieši noslēdza ar uzvaru savā laukumā pār FK "Madona" - 8:7 (Rislingam 3 (2+1) punkti). FK "Ogres Vilki" šobrīd ar 32 punktiem ieņem dalītu 1./2.vietu Centra grupā, bet Toms Rislings ar 54 (40+14) punktiem ir otrais rezultatīvākais ne tikai savā komandā, bet arī visā līgā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...