Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Uzvaras "Rubenei" un "Līgatnei"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Uzvaras "Rubenei" un "Līgatnei"
Kristīne Grigorjeva (pa kreisi) spēlē pret "Impro/Lielvārde" guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Latvijas sieviešu florbola čempionātā pie kārtējā panākuma tikušas čempiones "Rubenes" spēlētājas. Tāpat panākumu svinēja arī "Līgatne", kas viesos pārspēja "Impro/Lielvārdi".

"Rubenes" spēlētājas savā laukumā sacentās ar "Valmieru". Jau no spēles sākuma izpaudās liels Latvijas čempionu pārsvars pār konkurentēm, taču rezultāts pieauga ļoti negribīgi. Pēc pirmās trešdaļas "Rubene" bija vadībā ar 2:0, bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 4:1 viņām par labu. Vienīgi pēdējā trešdaļā beidzot izdevās samest vairāk vārtu, kas nodrošināja uzvaru ar rezultātu 11:1. Uzvarētājām ar četriem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Rita Sevastjanova.

Tikmēr daudz nozīmīgāku panākumu viesos pār "Impro/Lielvārde" svinēja "Līgatnes" spēlētājas. Pirms šī mača "Līgatne", kas pērn ieguva trešo vietu, atradās tikai piektajā pozīcijā. Šoreiz komanda izrādījās pārāka pār lielvārdietēm ar rezultātu 7:3, kas uzvarētājām ļāva pakāpties uz trešo vietu tabulā, apsteidzot "Rīgas Lauvas" un "Valmieru". Lieliski šo maču nospēlēja uzvarētāju spēlētāja Kristīne Grigorjeva, kura piedalījās sešos no septiņiem vārtu guvumiem. Viņas rēķinā divi vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Latvijas čempionāts florbolā sievietēm
"Rubene" – "Valmiera" 11:1 (2:0, 2:1, 7:0)
"Impro/Lielvārde" – "Līgatne" 3:7 (1:3, 1:1, 1:3)

Turnīra tabula
1. Rubene 13 26
2. Latvijas Avīze 13 24
3. Līgatne 13 12
4. Rīgas Lauvas 14 12
5. Valmiera 13 12
6. Impro/Lielvārde 14 7
7. Talsi 13 2

Izmantotie resursi:
www.floorball.lv
www.florbolazinas.lv