Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Cel Tik/Lekrings" uzvar rezultatīvā spēlē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Gūstot 11 vārtus, no kuriem trīs skaitliskajā mazākumā, otro uzvaru Latvijas virslīgas florbola čempionātā izcīnījuši Cēsu "Cel Tik/Lekrings" florbolisti, kas viesos ar 11:5 pārspēja "ASK/Lielvārde".

Pirmajā trešdaļā cēsnieki iekrāja divu vārtu pārsvaru, izvirzoties vadībā ar rezultātu 2:0. Otrais periods jau bija rezultatīvāks, jo uz mājinieku diviem precīzajiem raidījumiem, viesi atbildēja ar trim metieniem pretinieku vārtos, pārtraukumā komandām dodoties pie rezultāta 5:2 "Cel Tik/Lekrings" labā. Tomēr visrezultatīvāk tika aizvadīta spēles trešā trešdaļa, kurā kopumā tika gūti deviņi vārti. Vispirms viesi aizmuka līdz 9:3, bet spēles beigās komandas apmainījās ar vairākiem precīziem metieniem, maču noslēdzot ar rezultātu 11:5.

Jāpiezīmē, ka cēsnieki trīs vārtus guva spēlējot skaitliskajā mazākumā, bet laukuma saimnieki divreiz izmantoja skaitlisko vairākumu.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar vieniem gūtajiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Ingus Laiviņš, bet mājiniekiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Artis Savins.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā
2. kārta

"ASK/Lielvārde" – "Cel Tik/Lekrings" 5:11 (0:2, 2:3, 3:6)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

  +1 [+] [-]

, 2007-09-23 12:39, pirms 17 gadiem
bija jau gaidaams...bet labs...

     [+] [-]

, 2007-09-24 00:54, pirms 17 gadiem
Frizūru konkurss pārtop raudošā cirkū no Cēhijas??

Prieks par Lekringu.