Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji novembrī – Gaugere un Jankovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji novembrī – Gaugere un Jankovskis
Laura Gaugere un Elvijs Jankovskis
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas mēneša labākos spēlētājus – ar savu sniegumu novembrī izcēlušies Kocēnu komandas "Rubene-1" uzbrucēja Laura Gaugere un FK "Ogres Vilki" uzbrucējs Elvijs Jankovskis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar Lauru Gaugeri uzbrukuma smailē pagājušajā aizvadīja četras spēles, trijās no tām tiekot pie uzvaras. Vispirms kocēnietes savā laukumā ar 6:8 atzina Jēkabpils FK "Sala" pārākumu (Gaugerei četri goli un labākās spēlētājas tituls), bet pēc tam viesos ar 13:0 sagrāva Rīgas FK "NND/RJTC" (Gaugerei 7 (3+4 punkti), kā arī ar 10:2 sakāva Cēsu "Lekringu" (Gaugerei 6 (4+2) punkti). Novembri kocēnietes noslēdza ar pārliecinošu uzvaru savā laukumā pār "Irlavu/Tukumu" - 8:0 (Gaugeres kontā trīs goli). Kocēnu "Rubene-1" ar 16 punktiem un vienu spēli rezervē ir turnīra vicelīdere, bet uzbrucēja Laura Gaugere ar 31 (23+8) punktiem ir rezultatīvākā ne tikai savā komandā, bet arī visā līgā.

Vīriešu florbola komanda FK "Ogres Vilki" ar uzbrucēju Elviju Jankovski sastāvā pagājušajā mēnesī arī aizvadīja četras spēles, uzvaru svinot trijās no tām. Ogrēnieši savā laukumā ar 6:3 pārspēja FK "JeNo-1" florbolistus (Jankovskim 5 (1+4) punkti), bet ar 5:9 atzina FK "Irlava/Avant" pārākumu (Jankovskim 2 (1+1) punkti un labākā spēlētāja gods). Viesos Ogres komanda ar 8:6 uzvarēja "Babīti" (Jankovska kontā piecas rezultatīvas piespēles), kā arī savā laukumā ar 10:4 sakāva "Kuldīgu" (Jankovskim 6 (2+4) punkti), FK "Ogres Vilki" ar 23 punktiem ieņem 2.vietu Centra grupā. Elvijs Jankovskis ar 41 (14+27) punktiem ir pārliecinoši rezultatīvākais gan savā komandā, gan arī visā līgā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...