Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Lietus liek veikt korekcijas "Vasaras Florbola līgā"

Jānis Celmiņš

Lietus liek veikt korekcijas "Vasaras Florbola līgā"
Foto: Kristīne Tauriņa

Lai gan "Vasaras Florbola līgas" organizatori trīs reizes devās laukumā susināt grīdu, otrdien izdevās nospēlēt tikai divas no paredzētajām trijām spēlēm, jo savas korekcijas ieviesa nelabvēlīgie laika apstākļi.

Vispirms laukumā devās sieviešu līgas komandas "Zebiekstes" un "Rīgas lauvas", uzvaru ar rezultātu 7:5 izcīnot "Zebiekstēm". Uzvarētājām Madara Adamane izcēlās ar "hat-trick", bet māsa Liene asistēja trijos vārtu guvumos. Zaudētājām Evelīna Garbare un Diāna Isjomina katra guva pa diviem vārtiem un izdarīja pa vienai piespēlei. "Zebiekstēm" šī bija ceturtā uzvara četrās spēlēs, bet "Rīgas Lauvas" piedzīvoja otro neveiksmi piecos mačos.

Vienu maču paspēja nospēlēt arī vīriešu "A" divīzijas komandas. Pie pirmās uzvaras izdevās tikt "Kvinta Plus" komandai, kas ar rezultātu 7:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Uzvarētājiem trīs vārti un viena rezultatīva piespēle Dailim Skudrītim, bet Raimonds Ūdris izcēlās ar trim piespēlēm.

Trešajā spēlē izdevās nospēlēt vien dažas sekundes, kad mačs tika pārtraukts lietus dēļ.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv