Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas "Latvian Open 2010" otrās dienas spēles

Jānis Celmiņš

Kļuvušas zināmas tās 16 vīriešu un 8 sieviešu komandas, kas svētdien turpinās cīņu par uzvaru ceturtajā "Latvian Open" florbola turnīrā. Vīriešu konkurencē grupu turnīrā labākie bijuši FK "Bauska".

Vīriešu turnīrā pēc grupu turnīra cīņu varēja turpināt 16 no 25 komandām. Turklāt turnīra rīkotāji izdomājuši formulu, kas komandām neļāva atslābt, jo vietas izslēgšanas turnīrā tika sadalītas pēc reitinga. Četrās no piecām apakšgrupām uzvarētāji tika pie panākumiem visās spēlēs tādējādi nācās skaitīt gūto un zaudēto vārtu attiecību.

Interesanti, ka savu pēdējo spēli vienlaikus aizvadīja FK "Bauska", "Lekrings" un "Loviisa Tor", kas pirms tam bija uzvarējušas visās trijās spēlēs. "Bauska" Kocēnos sacentās ar "Ādaži" komandu, izcīnot uzvaru ar rezultātu 6:1. Kā vēlāk izrādījās, tas bija labāks rezultāts kā divām pārējām komandām. Cēsu "Lekrings" mača sākumā nonāca zaudētājos pret Liepājas "Kuršiem" (kas arī pretendēja uz panākumu apakšgrupā, jo pirms tam bija uzvarējuši visās spēlēs), bet beigās svinēja panākumu ar rezultātu 5:1. Tikmēr "Loviisa Tor" dabūja nopūlēties visvairāk, tikai ar 2:1 pieveicot FK "Valmiera" (abi vārti Mihailam Kostusevam). Līdz ar to baušķenieki turnīru noslēdza ar vārtu attiecību +18, cēsniekiem tā bija +17, bet somiem +12.

Salīdzinoši labākās pozīcijās bija "Rubene", kas arī bija ar maksimālo punktu skaitu, bet sav spēli aizvadīja kā pēdējie. Sākotnēji bija ļoti mazas cerības, ka rubenieši reitingā būs augstāk par ceturto vietu, taču 11:1 uzvara pār "Madonu" arī viņiem deva iespēju iesaistīties cīņā par nomināli vājākiem pretiniekiem izslēgšanas turnīrā. Pret "Madonu" viņi varēja atļauties rēķināt, kura vieta viņiem ir parocīgāka. Vai kalkulators tika ņemts rokā vai nē nav zināms, taču uzvara ar rezultātu 4:3 izcīnīja "Lielvārde", tādējādi iegūstot pirmo vietu turnīra tabulā ar izcīnītiem septiņiem punktiem. Līdz ar to viņiem "play-off" sāksies ar nominālo ceturto numuru.

Spēļu kalendāru un rezultātus iespējams apskatīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Florbola ziņas Latvijā un pasaulē -...

  +3 [+] [-]

, 2010-08-22 02:13, pirms 14 gadiem
Ir viegli pārkopēt rakstu no florbola ziņām un par to dabūt 50 sant.

     [+] [-]

, 2010-08-22 11:16, pirms 14 gadiem
Smaidiņa rakstīja: Ir viegli pārkopēt rakstu no florbola ziņām un par to dabūt 50 sant.
Nu jā - pēc kļūdām vien jau var redzēt, no kurienes nokopēts...