Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Lauvām" uzvara pēcspēles metienos

Andrejs Siliņš

Latvijas sieviešu čempionāta virslīgā florbolā šodien Valmieras Olimpiskajā centrā "Rīgas lauvas" ar rezultātu 4:3 tikai pēcspēles metienu sērijā spēja uzveikt vietējās "Valmiera/Vinda" florbolistes.

Jau pēc 15 nospēlētām minūtēm spēlē vadībā ar 2:0 (Biļinska, Beķere) bija izvirzījušās šosezon vēl uzvaras garšu nebaudījušās valmierietes, taču astoņas sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām Isjomina tomēr vienus vārtus viesu komandai atguva. Otrās trešdaļas sākumā Cebule panāca izlīdzinājumu. Vairāk vārtus trešdaļā neviena no komandām neguva, lai arī nedaudz aktīvāk uzbruka rīdzinieces.

Pēdējā trešdaļā vispirms Isjomina guva savus otros, bet komandas trešo vārtus, izvirzot "lauvas" vadībā ar 3:2, bet, palielinājušas aktivitāti uzbrukumā, mājinieces pusotru minūti pirms beigām izglābās no zaudējuma pamatlaikā - vārtus guva Jurkāne. Ne pirmajā, ne otrajā pagarinājumā neviena no komandām vārtus nespēja iekarot, un sekoja pēcspēles metienu sērija.

Tie iesākās ar četriem pēc kārtas nerealizētiem metieniem abu komandu izpildījumā. Piekto veica rīdzinieču uzbrucēja Māra Stapkēviča un bija precīza. Tas arī izrādījās vienīgais realizētais metiens sērijā, un uzvaru izcīnīja "Rīgas lauvas" - 4:3.

Latvijas čempionāts florbolā sievietēm

Valmiera/Vinda - Rīgas lauvas 3:4 (2:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:0, pēcspēles metieni 0:1)

Tabula

VietaKomandaSUZP
1. Latvijas Avīze/LU 2 2 0 6
2. Rīgas lauvas 3 2 1 3
3. IMPRO 1 1 0 5
4. Ķekava 2 1 1 3
5. Valmiera/Vinda 2 0 2 1
6. Rubene 0 0 0 0
7. Talsi 2 0 2 0

Izmantotie resursi:
floorball.lv