Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji februārī – A.Kazaine un M.Budovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji februārī – A.Kazaine un M.Budovskis
Alise Kazaine un Matīss Budovskis
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas mēneša labākos spēlētājus – ar savu sniegumu februārī šo godu izpelnījušies FK "NND" uzbrucēja Alise Kazaine un komandas "Madona" uzbrucējs Matīss Budovskis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda FK "NND" (Rīga) ar uzbrucēju Alisi Kazaini sastāvā februārī aizvadīja četras spēles, trijās no tām svinot uzvaru. Mēnesi rīdzinieces sāka ar zaudējumu savā laukumā līgas līderei "Rubene-1" – 4:8 (Kazainei viens gols un labākās spēlētājas tituls), bet turpinājumā ar 9:4 sakāva LiepU (Kazainei 5 (3+2) punkti), ar 11:1 sagrāva "Tērveti" (Kazaines kontā pieci goli), kā arī viesos ar 6:3 uzvarēja "Krustpili" (Kazainei viens vārtu guvums). Šosezon Alise Kazaine piedalījusies tikai 14 spēlēs, bet ar 28 (21+7) punktus ir trešā rezultatīvākā savā komandāViņas pārstāvētā komanda regulārajā turnīrā ar 44 punktiem ieņēma 4.vietu, bet rīt ar maču pret "Krustpili" sāks ceturtdaļfināla sēriju.

Vīriešu florbola komanda "Madona" ar uzbrucēju Matīsu Budovski savās rindās pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, uzvaru svinot trijās no tām. Madonieši viesos ar 4:15 atzina "Kuldīgas" pārākumu (Budovskim divi goli), Liepājā ar 10:8 pieveica FK "Kurši 2" (Budovskim četri goli un labākā spēlētāja gods), savā laukumā ar 8:7 pagarinājumā pārspēja "Rīgas Stradiņa universitātes" florbolistus (Budovskim trīs vārtu guvumi), Kocēnos ar 8:6 uzvarēja "Rubeni-1" (Budovskim 3 (2+1) punkti), kā arī ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar 3:5 piekāpās "Apelsīnam/Talsiem". Matīss Budovskis ar 20 spēlēs gūtiem 33 (26+7) punktiem kļuva par otro rezultatīvāko savā komandā. Komanda "Madona" regulārajā turnīrā ar 33 punktiem Vidzemes grupā izcīnīja 3.vietu, bet ceturtdaļfinālā sērijā arī otrajā spēlē zaudēja talseniekiem (3:6), tāpēc madoniešiem sezona jau beigusies.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...