Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Krustpils" florbolistes sīvā cīņā piekāpjas "Ķekavas Bulldogs"

"Krustpils" florbolistes sīvā cīņā piekāpjas "Ķekavas Bulldogs"
Ar bumbiņi 1.līgas rezultatīvākā spēlētāja Inga Ametere (#22)
Foto: floorball.lv

Vakar, 30.oktobrī, savu pirmo mājas spēli aizvadīja Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1.līgas debitante "Krustpils", kas Spuņģēnu sporta zālē uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Ar 9:7 uzvarēja ķekavietes, lai gan trešā perioda vidū vadībā ar 7:6 bija izvirzījušās mājinieces.

Pirmos divus vārtus spēlē guva "Ķekavas Bulldogs", izvirzoties vadībā ar 2:0, arī pēc pirmā perioda vadībā atradās viešņas – 4:2. 35.minūtē "Krustpils" pirmo reizi panāca izlīdzinājumu (5:5), tomēr otrajā pārtraukumā labākā noskaņojumā varēja doties ķekavietes – 6:5. 44.minūtē krustpiliete Paula Zute vēlreiz panāca neizšķirtu (6:6), bet pēc piecām minūtēm viņas komandas biedrene Inite Voitiņa ar precīzu metienu pirmo reizi vadībā izvirzīja "Krustpili" – 7:6, piespiežot pretinieces pieprasīt pusminūtes pārtraukumu. Atlikušo spēles daļu veiksmīgāk aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" Inga Ametere ātri vien panāca izlīdzinājumu (7:7) un guva uzvaras vārtus (8:7), bet Kate Jauka guva vēl vienus vārtus, nofiksējot "Ķekavas Bulldogs" otro uzvaru čempionātā ar 9:7. Rezultatīvākā mājinieču komandā bija Inita Voitiņa ar 5 (4+1) punktiem, bet ķekaviešu rindās izcēlās Inga Ametere – 8 (6+2) punkti.

28.oktobrī 1.līgas līderes FK "Ādaži" florbolistes viesojās Liepājā, kur ar 9:0 sakāva vietējo LiepU komandu. Jau pirmā perioda laikā ādažnieces paspēja izvirzīties vadībā ar 7:0, otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet pēdējā trešdaļā viešņas guva vēl divus vārtus – 9:0. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās bija Ulrika Skakovska ar 6 (2+4) punktiem, bet Elīna Ivanova izcēlās ar "hat-trick".

Rezultatīvākā 1.līgas spēlētāja šobrīd ir Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs), kura divās spēlēs guvusi 17 vārtus un izdarījusi piecas piespēles. Labākās vārtsardzes: Kristīne Kirilova (Rīgas Lauvas), Lāsma Rimša (FK Ādaži), Sintija Bane (Ķekavas Bulldogs) un Dana Gulbe (Irlava/Tukums).

Turnīra tabula: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).