Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

"Krustpils" florbolistes sīvā cīņā piekāpjas "Ķekavas Bulldogs"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Krustpils" florbolistes sīvā cīņā piekāpjas "Ķekavas Bulldogs"
Ar bumbiņi 1.līgas rezultatīvākā spēlētāja Inga Ametere (#22)
Foto: floorball.lv

Vakar, 30.oktobrī, savu pirmo mājas spēli aizvadīja Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1.līgas debitante "Krustpils", kas Spuņģēnu sporta zālē uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Ar 9:7 uzvarēja ķekavietes, lai gan trešā perioda vidū vadībā ar 7:6 bija izvirzījušās mājinieces.

Pirmos divus vārtus spēlē guva "Ķekavas Bulldogs", izvirzoties vadībā ar 2:0, arī pēc pirmā perioda vadībā atradās viešņas – 4:2. 35.minūtē "Krustpils" pirmo reizi panāca izlīdzinājumu (5:5), tomēr otrajā pārtraukumā labākā noskaņojumā varēja doties ķekavietes – 6:5. 44.minūtē krustpiliete Paula Zute vēlreiz panāca neizšķirtu (6:6), bet pēc piecām minūtēm viņas komandas biedrene Inite Voitiņa ar precīzu metienu pirmo reizi vadībā izvirzīja "Krustpili" – 7:6, piespiežot pretinieces pieprasīt pusminūtes pārtraukumu. Atlikušo spēles daļu veiksmīgāk aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" Inga Ametere ātri vien panāca izlīdzinājumu (7:7) un guva uzvaras vārtus (8:7), bet Kate Jauka guva vēl vienus vārtus, nofiksējot "Ķekavas Bulldogs" otro uzvaru čempionātā ar 9:7. Rezultatīvākā mājinieču komandā bija Inita Voitiņa ar 5 (4+1) punktiem, bet ķekaviešu rindās izcēlās Inga Ametere – 8 (6+2) punkti.

28.oktobrī 1.līgas līderes FK "Ādaži" florbolistes viesojās Liepājā, kur ar 9:0 sakāva vietējo LiepU komandu. Jau pirmā perioda laikā ādažnieces paspēja izvirzīties vadībā ar 7:0, otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem, bet pēdējā trešdaļā viešņas guva vēl divus vārtus – 9:0. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās bija Ulrika Skakovska ar 6 (2+4) punktiem, bet Elīna Ivanova izcēlās ar "hat-trick".

Rezultatīvākā 1.līgas spēlētāja šobrīd ir Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs), kura divās spēlēs guvusi 17 vārtus un izdarījusi piecas piespēles. Labākās vārtsardzes: Kristīne Kirilova (Rīgas Lauvas), Lāsma Rimša (FK Ādaži), Sintija Bane (Ķekavas Bulldogs) un Dana Gulbe (Irlava/Tukums).

Turnīra tabula: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv