Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sieviešu 1. līgā uzvar līderes – "Rubene-1" un "Rīgas Lauvas"

Sieviešu 1. līgā uzvar līderes – "Rubene-1" un "Rīgas Lauvas"
"Rubene-1"
Foto: ksk.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgā notika trīs spēles, kurās savas kārtējās uzvaras svinēja turnīra tabulas līderes. Kocēnu "Rubene-1" savā laukumā ar 4:2 uzvarēja LiepU, bet Rīgas Olimpiskajā sporta centrā RSU divas dienas pēc kārtas piekāpās "Rīgas Lauvām" - 7:9 un 2:4.

18. februārī tika aizvadītas divas spēles. Pirmais mačs notika Kocēnos starp "Rubene-1" un "Liepājas Universitāti", kur līdzīgā spēlē atkal pārākas bija kocēnietes - 4:2. Pēc aizvadītā pirmā perioda bija neizšķirts (1:1), bet otrās trešdaļas laikā liepājnieces pat izvirzījās vadībā ar 2:1. Tomēr līdz perioda beigām laukuma saimnieces pārņēma vadību - 3:2. Pēdējā perioda otrajā pusē Sabīne Zīverte savas komandas labā guva ceturtos vārtus – 4:2. Divas minūtes pirms spēles beigām liepājniece Sanda Iesalniece nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bet turnīra tabulas līderes savu skaitlisko vairākumu neprata izmantot. Spēle noslēdzās ar rezultātu 4:2 "Rubene-1" labā.

Divas dienas pēc kārtas tikās abas galvaspilsētas komandas - RSU un "Rīgas Lauvas". 18. februāra spēlē lauvenes jau pirmā perioda laikā guva piecus vārtus, bet studentes tikai divus - 5:2. Nākamo divdesmit minūšu laikā viešņas bija precīzas vēl divas reizes (7:2) uz ko laukuma saimnieces atbildēja tikai ar vienu precīzu metienu - 3:7. Līdz spēles beigām studentes atspēlēja četrus vārtus, bet "Rīgas Lauvas" bija precīzas vēl divas reizes. Spēle noslēdzās ar "Rīgas Lauvu" uzvaru - 9:7. Uzvarētāju rindās rezultatīvākā bija Ieva Lapinska ar 5 (4+1) punktiem, bet RSU sastāvā Līga Andersone ar 7 (3+4) punktiem.

Arī nākamajā dienā, tikai nu jau mazrezultatīvā spēlē, atkal pārākas bija lauvenes - 4:2. Spēles rezultātu šoreiz atklāja RSU spēlētāja Santa Muceniece - 1:0. Otrā perioda laikā viešņas atspēlējas un izvirzījās vadībā ar 2:1, bet dažas sekundes pirms pārtraukuma Līga Andersone izlīdzināja rezultātu - 2:2. Trešās trešdaļas laikā vārtus guva tikai "Rīgas Lauvu" spēlētājas, panākot gala rezultātu 4:2. Kristīne Tauriņa "Rīgas Lauvu" labā guva divus vārtus, bet RSU komandā rezultatīvākā atkal bija Līga Andersone ar 2 (1+1) punktiem.

Turnīra vadībā ar 32 punktiem atrodas "Rubene-1", seko "Rīgas Lauvas" (30), RSU (13), "Coyote" (3) un LiepU (0). Rezultatīvākās spēlētājas: Ieva Lapinska (Rīgas Lauvas) ar 32 un Lība Daija Mikova (Rubene-1) ar 29 punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).