Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Talsiem" smaga uzvara pār "Blāzmu"

Jānis Pārums

Svētdien vīriešu florbola čempionāta ceturtdaļfināla spēlē "Talsu" florbolisti dabūja krietni pasvīst, lai savā laukumā tiktu galā ar "Blāzmas" komandu, uzvarot ar 6:4.

Talsi - Blāzma 6:4

Spēles sākums neliecināja, ka skatītājus tā varētu priecēt ar abu komandu saspringtu cīņu, jo spēles sākumā Kristiāns Lisovskis rezultātu atklāja, bet kad 1. trešdaļa bija jau pāri pusei, Artis Raitums to dubultoja. Tomēr 16. minūtē Pāvels Semjonovs spēja samazināt starpību līdz minimumam. Pēc pirmās trešdaļas 2:1 par labu "Talsiem". Otrā trešdaļa nebija notikumiem bagāta. Tajā izcēlās Jānis Jansons, kurš guva vārtus, palielinot pārsvaru līdz 3:1.

Interesantākie notikumi risinājās pēdējās 20 minūtēs. Trešdaļas vidū "Talsu" modrību sekmīgi pārbaudīja Romans Družiņinskis, kurš divu minūšu laikā spēja gūt divus vārtus, tādējādi panākot 3:3. 55. minūtē Romāns Gemma no "Blāzmas" pārkāpa noteikumus, par ko tika sodīts ar divām soda minūtēm. To nekavējoties izmantoja Jānis Jansons, kurš atkal izvirzīja talseniekus vadībā. Nedaudz vairāk kā pēc minūtes tas pats Jansons guva savus trešos vārtus šajā spēlē, panākot 5:3. "Blāzmai" vairāk nebija kur atkāpties, tomēr savas izdevības komanda nespēja izmantot, piemēram notika realizēts uz "Talsu" vārtiem piešķirtais soda metiens. Viesi atmodās par vēlu. Tikai pēdējās minūtes vidū Pāvels Semjonovs spēja gūt vārtus, samazinot "Talsu" pārsvaru līdz minimumam. Sekundi pirms spēles beigām Kristiāns Lisovskis pielika punktu šai spēlei, panākot gala rezultātu - 6:4 par labu "Talsu" komandai.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

Slēpts komentārs: Robduks

  -3 [+] [-]

, 2008-03-17 00:59, pirms 16 gadiem
Go Talsi!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-17 13:35, pirms 16 gadiem
spēle bija laba un Talsu SN tribīnes bija pārpildītas

     [+] [-]

, 2008-03-17 14:38, pirms 16 gadiem
Neteiksim ka bija paarpildiitas bet gan diiezgan pilnas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-17 17:23, pirms 16 gadiem
kā tas ir, ka Jansonu nosegt nevar?