Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ķekava/AXA" nākas panervozēt spēlē pret novadniecēm

"Ķekava/AXA" nākas panervozēt spēlē pret novadniecēm
Komanda "Ķekava/AXA"
Foto: Ēriks Biters

Šovakar Latvijas Florbola Hipolīzings sieviešu Virslīgā jau otro reizi tikās abas Ķekavas komandas. Arī šoreiz "Ķekava/AXA" spēlētājas bija pārākas par "Ķekavas novadu", tiesa, izšķirošo pārsvaru viņām izdevās iegūt tikai mača otrajā pusē - 11:6. Piecus rezultativitātes punktus (2+3) uzvarētāju labā guva uzbrucēja Ieva Berga.

Laukuma saimnieces lomā bija "Ķekavas novads", bet kā viešņa - "Ķekava/AXA". Spēles pirmais periods noslēdzās ar minimālu "Ķekava/AXA" vadību - 3:2. Otrā perioda sākumu veiksmīgi aizvadīja "Ķekavas novada" florbolistes, īsā laika sprīdī gūdamas trīs vārtus pēc kārtas - 5:3. Sensācija gan nenobrieda - jau 32. minūtē "Ķekava/AXA" panāca izlīdzinājumu (5:5), pēc otrās trešdaļas atradās vadībā ar 7:5, bet visā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru ar 11:6.

"Ķekava/AXA" uzbrucēja Ieva Berga telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka: "Spēlei īsti nebijām gatavas, jo pēdējās divas nedēļa treniņi notika bez trenera (Andis Blinds piedalījās pasaules čempionātā Helsinkos). Pretiniecēm labi un tehniski nospēlēja pirmā maiņa, bet mēs beigās tomēr saņēmāmies un uzvarējām. Es uzskatu, ka spēle mūsu izpildījumā bija slikta."

"Ķekavas novads" - "Ķekava/AXA" - 6:11 (2:3, 3:4, 1:4)

Metienu attiecība:
25:38 (8:12, 8:13, 9:13)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas novads" - Aija Vancāne 3 (2+1), Inga Ametere 2 (1+1), Līga Vancāne 2 (1+1).
"Ķekava/AXA" - Ieva Berga 5 (2+3), Gundega Vancāne 3 (2+1), Dina Štāle 3 (1+2), Elīna Drēziņa 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...