Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Universitāte" izcīna smagu uzvaru pār "Babīti"

Andrejs Siliņš

Kārtējā intriģējošā spēle notikusi "Triobet Florbola līgā", kurā "Babīte" sīvā cīņā ar rezultātu 4:5 piekāpās "Latvijas Universitātei".

Abas komandas pirmajās divās kārtās bija piedzīvojušas zaudējumus, tādēļ vienīgi uzvara šajā spēlē saglabātu salīdzinoši reālas izredzes pacīnīties par iekļūšanu spēcīgāko komandu sešiniekā.

"Babīte" ar katru spēli demonstrē arvien labāku sniegumu, turklāt "Latvijas Universitāte" rindās nebija vairāku komandas vadošo spēlētāju. Tas mājiniekiem ļāva cerēt uz pozitīvu iznākumu šajā spēlē.

Jau piektajā minūtē rezultātu atklāja Alberts Jēkabsons un "Babīte" arvien labāk izmanto sava laukuma un skatītāju priekšrocības. Ar katru spēli parādītais florbols un spēles zīmējums liecina, ka šī komanda progresē. Līdz pārtraukumam gan Kristaps Jēkabsons prata rezultātu izlīdzināt – 1:1.

Otrā perioda pirmajā pusē Kristaps Jēkabsons guva vēl divus vārtus, noformējot sev "hat-trick" un izvirzot viesus vadībā ar 3:1. Perioda vidū mājinieki nospēlēja veiksmīgi, protot atspēlēties un izlīdzināt rezultātu – 3:3. Tomēr perioda beigu nogrieznī viesi arī atbildēja ar diviem precīziem metieniem un "Latvijas Universitāte" panāca 5:3.

Pēdējā periodā "Babīte" jau pašā sākumā rezultātu sadeldēja līdz minimumam, bet "Latvijas Universitāte" iesēdās dziļā aizsardzībā. Lai arī metienu attiecība pēdējā periodā bija 16:4 par labu mājiniekiem, izlīdzinājumu nesošos vārtus viņiem tā arī neizdevās gūt un nācās samierināties ar trešo neveiksmi – 4:5. Taču nebūs brīnums, ja otrajā aplī tiks izcīnīti arī pirmie punkti.

Slēpts komentārs: Mr.Burns

     [+] [-]

, 2009-10-15 14:06, pirms 15 gadiem
Mr.Burns rakstīja: Riktigi smaga es redzēju,katram uz pleciem bija 12kg hanteles
sūdigi Tev, ka nesaproti aforismus.

  -2 [+] [-]

, 2009-10-15 14:14, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: sūdigi Tev, ka nesaproti aforismus.
saprotu,bet labāk skanētu "grūta vai sarežģita spēle"