Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sveiks Latvijas labākos florbolistus, trenerus un tiesnešus

Šodien, 15. augustā, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Rīgā, svinīgā ceremonijā tiks sveikti un apbalvoti 2018./2019. gada sezonas labākie florbolisti, treneri un tiesneši. Pasākuma sākums pulksten 16.00, ierašanās no pulksten 15.00.

Latvijas Florbola savienība (LFS) uz aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos visu līgu spēlētājus, trenerus un tiesnešus lai pateiktos viņiem par ieguldīto smago darbu un sasniegtajiem rezultātiem. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu piecu pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgu rezultatīvākie florbolisti, labākie uzbrucēji, aizsargi un vārtsargi, kā arī labākie treneri, tiesneši un jaunie tiesneši. ELVI florbola līgā vīriešiem un sievietēm tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī vērtīgākie spēlētāji un labākie debitanti.

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti žurnālisti, fotogrāfi un citi mediju pārstāvji!

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Foto: Anssi Koskinen

Latvijas florbolisti gūst trīs vārtus, taču pirmajā pārbaudes spēlē zaudē somiem

LETA. Latvijas vīriešu florbola izlase pirmdien pārbaudes mačā viesos ar rezultātu 3:7 (0:2, 2:1, 1:4) zaudēja Somijas valstsvienībai.
Latvijas vīriešu florbola izlase. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Latvijas vīriešu izlase aizvadīs pārbaudes spēles ar somiem

Latvijas vīriešu florbola izlases kandidāti no 15. līdz 18. jūnijam aizvadīs četru dienu treniņnometni Somijā, kuras ietvaros notiks arī divas pārbaudes spēles pret titulēto Somijas valstsvienību. Šis būs kārtējais sagatavošanās posms 2024. gada pasaules čempionāta finālturnīram, kas decembrī norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē. Valstsvienības galvenais treneris Heiki Lūkonens uz nometni ir uzaicinājis 22 florbolistus.
Ilvis Pētersons. Foto: Māris Greidāns, floorball.lv

Latvijas Florbola savienību turpinās vadīt Ilvis Pētersons

Šodien Rīgā norisinājās Latvijas Florbola savienības (LFS) biedru kopsapulce, kurā par biedrības prezidentu pārvēlēja Ilvi Pētersonu, paziņojusi savienība. Ievēlēta arī LFS valde, kurā būs viens jauns pārstāvis.