Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

LFS organizē semināru florbola treneriem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

20. un 21. augustā, Valmierā, turnīra Latvian Open ietvaros, norisināsies Latvijas Florbola savienības organizēts seminārs visiem ieinteresētajiem florbola treneriem divās grupās (jaunatnes un pieaugušo komandu treneriem).

Plānots, ka seminārā tiks pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar sportistu attīstību, fizisko sagatavotību un sporta psiholoģiju. Seminārā piedalīsies florbola eksperti no Zviedrijas Florbola federācijas - Emils Perssons, Stefans Hedlunds un Anvars Samuelssons, kā arī pašmāju eksperti - Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas lektore Lāsma Lapiņa uc.

Šobrīd semināra programma vēl atrodas izstrādes stadijā, taču tuvākajā laikā tā tiks publicēta un izsūtīta klubu un komandu pārstāvjiem. Šī semināra mērķis ir veicināt treneru kvalifikācijas celšanu, dot iespēju pilnveidoties, iegūt jaunas zināšanas un uzzināt jaunākās trenēšanas tendences top valstu florbolā.

Ar šo semināru LFS uzsāk regulāras treneru apmācības, speciālistu viedokļu apmaiņas, lai palielinātu mūsu konkurētspēju starptautiskajā arēnā un gūtu augstākus panākumus Nacionālo izlašu līmenī.

Izmantotie resursi:
floorball.lv