Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

''Rīgas lauvas'' uzvar pirmajā spēlē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Rīgas lauvas'' uzvar pirmajā spēlē
"Rīgas Lauvas"

Šodien Rīgā tika aizvadīts pirmais Latvijas Sieviešu florbola čempionāta mačs cīņā par bronzas medaļām, un pie panākuma šajā spēlē tika ''Rīgas lauvas'', kas ar rezultātu 5:2 apspēlēja ''Līgatni''.

''Rīgas lauvas'' pirmajā trešdaļā spēja atzīmēties ar diviem vārtu guvumiem, savos vārtos ielaižot tikai vienu bumbiņu (2:1). Arī otrajā trešdaļā laukumā meistarīgāk darbojās rīdzinieces, pēc 40 nospēlētām minūtēm atrodoties vadībā ar 3:1.

Tomēr spraigākie notikumi laukumā risinājās trešajā trešdaļā, kad ''Līgatnei'' izdevās visai ātri vienus vārtus atgūt (2:3), tādējādi atjaunojot intrigu spēlē. Viešņām bija lieliska iespēja rezultātu līdzsvarot, taču soda metiens ''Līgatnes'' izpildījumā nesasniedza savu mērķi. Cenšoties atspēlēties, viešņas pārāk aizrāvās ar uzbrukumu, nepievēršot īpašu vērību aizsardzībai. ''Lauvas'' sodīja savas pretinieces par šīm paviršībām, gūstot vēl divus vārtus un beigu beigās izcīnot pelnītu uzvaru ar 5:2.

Sērijā rezultāts kļuvis 1:0 par labu ''Rīgas lauvām''. Bronzas medaļas izcīnīs tā komanda, kas pirmā triumfēs divās spēlēs.

Latvijas čempionāts florbolā sievietēm.
Spēle par 3. vietu.

"Rīgas Lauvas" – "Līgatne" 5:2 (2:1, 1:0, 2:1).

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv