Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts spēlētāji februārī – Gaugere un Kokins

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts spēlētāji februārī – Gaugere un Kokins
Ivans Kokins un Laura Gaugere
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta 1. līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1. līgā atzīta uzbrucēja Laura Gaugere (Rubene-1), bet vīriešu 1. līgā – uzbrucējs Ivans Kokins (Rēzekne/Dinaburga). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar Lauru Gaugeri sastāvā februārī aizvadīja trīs spēles, vienā no tām izcīnot uzvaru. Kocēnietes viesos ar 2:8 piekāpās LiepU florbolistēm (Gaugerei viens vārtu guvums), bet jau nākamajā dienā tās pašas pretinieces sakāva ar 7:1 (Gaugerei viena rezultatīva piespēle), kā arī pretinieču laukumā ar 4:6 atzina "Rīgas Lauvu" pārākumu. "Rubene-1" ar 24 punktiem regulārajā turnīrā izcīnīja 2.vietu un pusfinālā mērosies spēkiem ar LiepU komandu. L.Gaugere, kura tikai šosvētdien atzīmēs savu trīspadsmito dzimšanas dienu, ar 24 (18+6) punktiem ir otrā rezultatīvākā komandā.

Vīriešu florbola komanda "Rēzekne/Dinaburga" ar uzbrucēju Ivanu Kokinu savās rindās pagājušajā mēnesī piedalījās četrās spēlēs, trijās no tām uzvarēja. Vispirms vēl regulārā turnīra pēdējās spēlēs Daugavpilī ar 9:6 tika pārspēti Liepājas "Kurši" (Kokinam pieci goli), bet viesos ar 7:12 atzīts "Jelgavas novada" pārākums (Kokinam 2 (1+1) punkti). Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā "Rēzekne/Dinaburga" kā viesos tā arī savā laukumā ar 9:8 pieveica "LU/FS Masters" florbolistus. Pirmajā spēlē Kokinam 3 (2+1) punkti, bet otrajā – divi gūti vārti. Nu jau "Rēzekne/Dinaburga" aizvadījusi pirmo pusfināla spēli, kurā savā laukumā pagarinājumā ar 3:4 piekāpās "Apelsīns/Talsi" florbolistiem. I.Kokins ar 44 (36+8) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, kā arī ceturtais labākais punktu guvējs visā līgā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
floorball.lv