Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Talsi" vēlreiz pārmāca lielvārdiešus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Talsi" vēlreiz pārmāca lielvārdiešus
Čempionāta rezultatīvākais
duets tikko guvuši kārtējos vārtus.

"Talsu" florbolisti arī otrajā savstarpējā spēlē Latvijas florbola čempionātā neatstāja nekādas izredzes "ASK/Lielvārde" florbolistiem, sagraujot konkurentus ar rezultātu 9:1.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē tika fiksēts tieši tāds pats rezultāts. Šoreiz gan spēles sākumā kurzemnieki nemaz neieguva tik lielu pārsvaru, jo pirmā trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 2:0 viņiem par labu. Otrajā periodā starpība pieauga jau līdz pieciem vārtiem, un, lai gan trešās trešdaļas sākumā beidzot līksmot varēja arī mājinieki, “Talsi” turpināja būt pārāki par saviem konkurentiem, gūstot vēl četrus vārtus, kas nozīmēja to, ka “Talsi” svinējuši savu 15. panākumu šīs sezonas čempionātā, uz kādu brīdi pakāpjoties uz otro vietu turnīra tabulā. “ASK/Lielvārde” joprojām saglabā devīto aizlīti čempionāta tabulā.

Lielisku sniegumu šajā mačā nodemonstrēja čempionāta divi rezultatīvākie spēlētāji. Kristiāns Lisovskis guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet Jānis Jansons nopelnīja pat septiņus punktus (4+3) vēl nedaudz samazinot atstarpi ar komandas biedru rezultatīvāko spēlētāju tabulā.

Nākamnedēļ “Talsus” gaida ļoti smaga un nozīmīga spēle, jo pie viņiem viesosies valsts čempioni “Latvijas Avīze/LU”. Ne mazāk svarīgu spēli aizvadīs arī “ASK/Lielvārde”, kas dosies uz Stalbi, lai sacenstos ar “Pārgaujas” komandu.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešu virslīga
“ASK/Lielvārde” – “Talsi” 1:9 (0:2, 0:3, 1:4)

Izmantotie resursi:
www.floorball.lv
www.florbolazinas.lv

Foto: Ritvars Raits ("Ogres vēstis")

  -1 [+] [-]

, 2008-02-10 11:28, pirms 16 gadiem
Jauki, cerams arii Aviize beidzot kritiis...

     [+] [-]

, 2008-02-10 11:59, pirms 16 gadiem
jakrit

  +1 [+] [-]

, 2008-02-10 12:57, pirms 16 gadiem
Aviize zaudes Talsiem rezultats 3:4

  +1 [+] [-]

, 2008-02-11 09:43, pirms 16 gadiem
Aviizi ir vnk jāsaplēššš!!!