Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Cēsnieki nosargā uzvaru

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cēsnieki nosargā uzvaru
"Cel Tik/Lekrings" priecājas
par kārtējo panākumu Latvijas čempionātā.

Pie 16. panākuma Latvijas virslīgas čempionātā florbolā tikuši "Cel Tik/Lekrings" florbolisti, kuri savā laukumā ar rezultātu 7:5 pārspēja Rēzeknes "Blāzmu". Spēles gaitā rezultāts gan bija arī 7:0...

Cēsnieki maču iesāka ļoti pārliecinoši, jo jau septītajā sekundē pārņēma vadību, bet pirmo trešdaļu noslēdza ar pārliecinošo 5:0. Otrā perioda pirmajā pusē laukuma saimnieki guva vēl divus vārtus, panākot jau septiņu vārtu pārsvaru. Turpmāk gan komandas uzbrukums apstājās, parādījās arī plaisas aizsardzībā. Līdz trešdaļas beigām viesi atguva divus vārtus, bet pēdējā trešdaļā vēl trīs reizes pārspēja mājinieku vārtsargu, izvairoties no sagrāves – 5:7.

Cēsniekiem šajā mačā ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās trešās maiņas uzbrucējs Gints Bērtulis, bet komandas rezultatīvākā spēlētāja Jāņa Freivalda rēķinā šoreiz trīs piespēles. Zaudētājiem katrs pa diviem vārtiem un vienu piespēli ieguva krievu leģionāri Valerijs Maslovs un Romāns Družiņinskis.

Pēc šī panākuma “Cel Tik/Lekrings” joprojām saglabā līderpozīcijas, bet nākamajā nedēļas nogalē komanda dosies uz Bausku, lai sacenstos ar “Uzvara/Lauks” florbolistiem. “Blāzma” joprojām atrodas tik ļoti svarīgajā astotajā vietā un jaunnedēļ savā laukumā aizvadīs ļoti svarīgu spēli pret “Rubenes” florbolistiem.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešu virslīga
“Cel Tik/Lekrings” – “Blāzma” 7:5 (5:0, 2:2, 0:3)

Izmantotie resursi:
www.floorball.lv
www.florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2008-02-10 10:46, pirms 16 gadiem
nosaukums cēsiniekiem graujošs

  -1 [+] [-]

, 2008-02-10 11:58, pirms 16 gadiem
supper'" blazma" tad labak" saullekts "vai "dienvidrietumu vejs "normali