Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Baušķenieki nosargā uzvaru

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvijas vīriešu florbola čempionātā savu septīto panākumu izcīnījuši "Uzvara/Lauks" florbolisti no Bauskas, kas viesos ar rezultātu 4:2 pārspēja FK "Rīga".

Turnīra tabulā baušķenieki atrodas vidusdaļā, kamēr rīdzinieki mīņājas par tabulas "pagrabu". Taču neskatoties uz to, bija paredzama līdzīga spēle, kaut vai tā iemesla dēļ, ka abu komandu pirmajā spēlē Bauskā, mājinieki uzvarēja tikai ar 6:5.

Šoreiz abas komandas aizvadīja nerezultatīvu cīņu. Pirmajā trešdaļā "Uzvara/Lauks" panāca 2:0, šādu rezultātu saglabājot arī pēc otrās trešdaļas. Izšķirošajā periodā mājinieki spēja samazināt divreiz spēja samazināt rezultāta starpību līdz minimumam, taču pacīnīties par uzvaru neizdevās, jo pēdējā minūtē Bauskas komandas līdera Māra Akmentiņa raidījums lidoja tukšos rīdzinieku vārtos – 4:2.

Zaudētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Edvards Lansmanis un Kārlis Vitkovsis, bet uzvarētājiem precīzi bija Pēteris Zeltiņš, Gatis Feldmanis, Jānis Akmentiņš un Māris Akmentiņš.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
FK "Rīga" – "Uzvara/Lauks" 2:4 (0:2, 0:0, 2:2)


Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv
www.floorball.lv

     [+] [-]

, 2007-12-09 11:54, pirms 17 gadiem
Labāk kopvērtējumu vajag ielikt! www.florbolazinas.lv pats māku ieiet un izlasīt!!!

     [+] [-]

, 2007-12-09 14:34, pirms 17 gadiem
Es labak ieeju www.floorball.lv un paskatos onlainee.nekaa lasu kaut kadus gara darbus

  -1 [+] [-]

, 2007-12-09 17:12, pirms 17 gadiem
Normaals apraksts prieksh tik nerezultatiivas speeles! Tiesneshi kaarteejo reizi pieraadiija ka nespeej sakoncentreeties un normaali notiesaat visu speeli, taadeejaadi gandriiz atnjemot Bauskai uzvaru un izbojaajot Upeniekam reaalu iespeeju uz sauso speeli!

     [+] [-]

, 2007-12-09 18:48, pirms 17 gadiem
audris noteikti vairaak pateica-vismaz uzzinajam,ka tiesneshi ne ta notiesajusi!Nevis noraksts no protokola.