Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Uzvara, kas vietu finālturnīrā vēl negarantē

Smagu uzvaru Eiropas čempionvienību kausa kvalifikācijas turnīrā šodien izcīnījusi KSK "Rubene" meiteņu komanda, kas sīvā spēlē ar 9:7 apspēlēja dāņu "Fredrikshavn Bulldogs". Tomēr šī uzvara vietu finālturnīrā negarantē. Turnīra pēdējā spēlē pret Ungārijas "Szolnok Cannibals" nepieciešāms vismaz neizšķirts.

Spēle Latvijas čempionēm izvērtusies pavisam smaga. Vispirms dānietes izvirzījušās vadībā ar 2:0, taču rubenietes rezultātu spējušas izlīdzināt. Tiesa, līdz trešdaļas beigām dānietes atkal spēja atkarot vadību - 4:3.

Otrajā trešdaļā latvietēm vēlreiz izdevās mainīt spēles ritējumu, un pirms pēdējās trešdaļas KSK meitenes atpūtā jau varēja doties ar vienu vārtu pārsvaru - 7:6. Pēdējā trešdaļā "Rubene" uzvaru no rokām neizlaida, un izcīnīja smagu uzvaru ar 9:7.

Jānis Dainis: "Uzvara šodien nāca grūti. Dānietēm ļoti labi nospēlēja vārtsardze, turklāt viņas vairākus vārtus guva no vārtu priekšas. Iespējams, mūsu komandai vēl bija nogurums no vakardienas garās pastaigas, iespējams, pēc ungāru komandas uzvaras pār dānietēm meitenes īsti nenovērtēja šīs dienas pretinieces. Tomēr esam priecīgi par uzvaru, un ar lielu optimismu gatavojamies rītdienas spēlei."

Šī uzvara vēl vietu finālturnīrā nenodrošina. Vakar turnīra lielāko pārsteigumu sagādāja desmit meiteņu apjomīgā ungāru komanda "Szolnok Cannibals", kas ar 3:2 apspēlēja dāņu "Fredrikshavn Bulldogs", un tieši rīt turnīra pēdējā spēlē "Rubenes" meitenēm jātiekas ar jau minētajām ungārietēm. Lai nodrošinātu vietu finālturnīrā, rubenietēm nepieciešams vismaz neizšķirts.

Eiropas Čempionvienību kausa izcīņa florbolā
Roma, Itālija
Sievietes

"Rubene" - "Fredrikshavn Bulldogs" 9:7 (3:4 4:2 2:1)

Izmantotie resursi:
www.ksk.lv

  -1 [+] [-]

, 2007-09-08 18:52, pirms 17 gadiem
Kolosali! Nosaukumi gan speecigi taam arzemju babinjaam - Bulldogi un Kanibaali...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja