Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Pārgauja" uzlabo pozīcijas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvijas virslīgas čempionātā florbolā veiksmīgi turpina spēlēt līgas jaunpienācēji Stalbes "Pārgauja" florbolisti, kas pēc panākuma savā laukumā ar rezultātu 11:8 pār FK "Rīga" pakāpušies uz piekto vietu turnīra tabulā.

Iepriekšējā kārtā "Pārgauja" spēles galotnē izsēja divu vārtu pārsvaru pret Bauskas komandu, beigu beigās piedzīvojot zaudējumu pēcspēles metienu sērijā. Savukārt "Rīga" ar bezcerīgu 2:11 kapitulēja Talsos. Aizsteidzoties notikumiem priekšā, jāsaka, ka arī šoreiz rīdzinieki zaudēja 11 vārtus. Ar tik vāju aizsardzību uzvarēt ir pagrūti. Šoreiz pirmā trešdaļa aizritēja līdzvērtīgā cīņā, par ko liecina arī rezultāts (2:2), taču otrajā periodā mājinieki ieslēdza nākamo ātrumu, gūstot astoņus vārtus 20 minūšu laikā, savā cietoksnī ielaižot tikai divas bumbiņas. Līdz ar to spēles liktenis praktiski bija izšķirts. Pēdējo trešdaļu sekmīgāk nospēlēja viesi, taču pacīnīties par pozitīvu iznākumu viņiem šoreiz nebija izredžu – 8:11.
Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
4. kārta

"Pārgauja" – "FK Rīga" 11:8 (2:2, 8:2, 1:4)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

Foto: www.skpargauja.lv

     [+] [-]

, 2007-10-08 15:40, pirms 17 gadiem
Rīgai normāls ieraciens otrajā periodā! Kārtējo reizi čaļi nemāk savaldīties un nolaiž rokas. Kā var ielaist 8 vārtus periodā?