Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Kurši" svin pirmo panākumu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pirmo uzvaru jaunajā florbola sezonā izcīnījuši virslīgas juanpienācēji no Liepājas "Kurši", kas savā laukumā ar rezultātu 9:7 pārspēja "Uzvara/Lauks" vienību no Bauskas.

Pirms spēles nedaudz augstāk tika vērtētas baušķenieku izredzes uz uzvaru, jo viņu kontā jau bija divi panākumi iepriekšējos mačos, kamēr liepājniekiem nācās samierināties ar vienu punktu par zaudējumu pēcspēles metienu sērijā pret Rēzeknes "Blāzmu". Šoreiz spēle bija visnotaļ rezultatīva, tomēr daudz labāk darbojās laukuma saimnieki, kuri pirmo trešdaļu noslēdza ar rezultātu 4:3, bet pēc otrā perioda tablo vēstīja 7:4 par labu mājiniekiem. Pēdējā periodā rezultāts pieauga arī līdz 9:4, taču mača beigu daļā viesi trīs vārtus atspēlēja, padarot rezultātu mazāk graujošu. Ar to gan bija par maz, lai papildinātu punktu krājumu turnīra tabulā.
Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
4. kārta

""Kurši" – "Uzvara/Lauks" 9:7 (4:3, 3:1, 2:3)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

Foto: www.kursi.lv

  -2 [+] [-]

, 2007-10-07 23:19, pirms 17 gadiem
jeee, silin!!! tu es zveers !!!