Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ "Riga Open" florbola turnīrs

Andrejs Siliņš

Šonedēļ "Riga Open" florbola turnīrs
Latvijas Avīze/LU
Foto: Romualds Vambuts

Šogad jau astoto gadu pēc kārtas, no 7. līdz 9. augustam Olimpiskajā sporta centrā, NBS sporta kompleksā un Mežaparkā norisināsies florbola turnīrs "Riga Open". Katru dienu notiks vairāk kā 50 spēles dažāda līmeņa grupās, kurās savstarpēji sacentīsies Latvijas un citu valstu florbola komandas.

"Šogad esam nedaudz mainījuši turnīra noteikumus un esam atdalījuši bērnu un pieaugušo grupas. Līdz ar jauno sadalījumu, šogad būs divi atsevišķi turnīri, „Riga Open Junior” norisināsies no 28. - 30. augustam.

Šogad arī pirmo gadu piedalīsies florbola komandas no Čehijas un Grūzijas. Mēs esam lepni, ka katru gadu interesi par dalību turnīrā izrāda aizvien vairāk ārvalstu komandas. Prognozējam, ka nākamajā gadā ārvalstu komandu skaits varētu palielināties vēl vairāk," informē "Riga Open" galvenais rīkotājs Aldis Paegle.

Kopumā turnīrā sacentīsies 45 pieaugušo komandas no Latvijas, Somijas, Igaunijas, Krievijas, Grūzijas, Šveices un Čehijas. Latviju turnīrā pārstāvēs 26 florbola komandas.

Centrālās spēles norisināsies Olimpiskajā sporta centrā, kuram paralēli notiks spēles arī NBS un Mežaparka zālēs.

Turnīra pirmās vietas ieguvēji vīriešu Elites grupā iegūs 1000 EUR, bet sieviešu grupā 500 EUR no turnīra sponsora PAREX BANKAS. „Riga Open” atbalsta arī „Latvijas Avīze”, „Latvijas Universitāte”, Rīgas Domes izglītības, jaunatnes un sporta departaments, „Nike”, „Stella Pub”, florbola inventāra ražotājs „Canadien”, kā arī „Albert Hotel”.

Turnīru organizē sporta klubs "Lauku Avīze", kurš dibināts 1994 gadā un ir viens no florbola kustības aizsācējiem Latvijā. Šodien klubs ir kļuvis par vienu no lielākajiem florbola klubiem Latvijā – floorball-la.lv

Informāciju sagatavoja
Remārs Vikānis
"Riga Open" pārstāvis

  -1 [+] [-]

, 2008-08-06 14:48, pirms 16 gadiem
būtu labs turnīrs, ja būtu organizēts nedaudz labāk...

     [+] [-]

, 2008-08-07 16:50, pirms 16 gadiem
skatītājiem pat nav īsti vietas kur apsēsties, sānos tiaki divas tribīnītes... brīnums ka vēl kādu laķiku nenoplēsa par ieeju!

     [+] [-]

, 2008-08-07 17:41, pirms 16 gadiem
Piekrītu, un vēl būtu labi,ja "e-sports" operatīvi publicētu spēļu rezultātus un komandu sastāvus, bet tā laikam ir fantastika!

     [+] [-]

, 2008-08-15 12:34, pirms 16 gadiem
LAtvijas florbols ir viens no spēcīgākajiem pasaulē, taču Latvijas mediju interese par to gan gaužām bēdīga...

     [+] [-]

, 2008-08-18 13:17, pirms 16 gadiem
Gr"ū"zija. Autors laikam iespaidojies no "Ī"slandes.
LA gan organizē, tikai šogad veču komanda izskatās tāda paplucināta.