Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Īstā florbola trillerī 2. līgas bronzu izcīna "Rēzekne/BTA"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Īstā florbola trillerī 2. līgas bronzu izcīna "Rēzekne/BTA"
"Rēzekne/BTA" florbolisti - 2. līgas bronzas medaļnieki. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 2. līgas bronzas godalgas izcīnījusi "Rēzekne/BTA", kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar tikai vienu vārtu pārsvaru pieveica FK "Vārme" – 7:6. Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Maksims Višņakovs, kurš atvairīja 28 no 34 pretinieku metieniem.

Cīņu par 2. līgas bronzu daudz veiksmīgāk sāka rēzeknieši, kas pirmā perioda laikā ieguva vērā ņemamu pārsvaru – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Višs, Vladlens Cvetkovs un Mihails Ivenkovs. Pārtraukums par labu nāca vārmeniekiem, kas otrās trešdaļas pirmajā minūtē pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam – 2:3. Pa golam Rēzeknes komandas vārtos iemeta Gvido Daniels Bondarenko un Svens Lapčinskis. Vienu vārtu pārsvars latgaliešiem bija arī pēc otrā perioda – 5:4. 51. minūtē Vārmes komanda spēja atjaunot neizšķirtu – 5:5. Ļoti neveiksmīga kurzemniekiem bija 55. minūte, kad ar četru (!) sekunžu intervālu viņi zaudēja divus vārtus, atkal nonākot zaudētājos – 5:7. "Vārme", gan nepadevās, mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un 50 sekundes pirms pamatlaika beigām vienus vārtus atguva – 6:7. Tomēr laimīgu uzvaru ar 7:6 nosargāja "Rēzekne/BTA", kļūstot par 2. līgas bronzas medaļnieci.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Maksims Višņakovs, kurš neitralizēja 28 no 34 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar diviem punktiem katram bija Jānis Višs un Arvis Laizāns. Arī Vārmes komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Markuss Indriksons, kurš atvairīja 27 no 34 metieniem. Pārliecinoši rezultatīvākas viņa vienībā ar 4 (2+2) punktiem bija Gvido Daniels Bondarenko, 3 (2+1) punktus savāca Svens Lapčinskis, bet Miks Maslobojevs izcēlās ar 2 (1+1) punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...