Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Pirmais florbola sponsorēšanas pētījums Latvijā

Andrejs Siliņš

Attīstošam sportam ir ļoti svarīgi būt spējīgiem piesaistīt finansējumu, lai segtu visas komandas izmaksas un piedalīšanos sacensībās. Lai būtu vieglāk atrast kompānijas, kas vēlētos atbalstīt komandas, ir nepieciešams skaidri zināt, kādi ir tās ieguvumi.

Visiem ir zināms, ka lielākā mērā tas atkarīgs no komandas pārstāvja runāšanas mākslas, bet tikpat svarīgi ir zināt sponsorēšanas iespējamo atdevi. Rīgas Ekonomikas augstskolas studentes šobrīd veic sponsorēšanas efektivitātes pētījumu florbolu atbalstošām kompānijām Latvijā bakalaura darba ietvaros. Viena daļa no šī darba iekļauj skatītāju un florbolā iesaistīto cilvēku aptaujāšana, tāpēc aizpildot vienu no zemāk minētajām aptaujām, Jūs viņām palīdzēsiet šī jautājuma izpētē.

Anketas aizpildīšana aizņems ne vairāk kā piecas minūtes. Lai izvairītos no situācijas, ka lielākā daļa cilvēku aizpildīs pirmo vai tikai otro anketu, lūdzam sekot pirmajai saitei, ja Jūsu dzimšanas datums ir pāra skaitlis un otrajai, ja nepāra:
1) https://spreadsheets0.google.com/vi...
2) https://spreadsheets.google.com/vie...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja