Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" pārspēj "FK Rīga"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Svarīgu uzvaru Latvijas čempionātā florbolā izcīnījuši "Ķekavas" spēlētāji, kas vakar savā laukumā ar rezultātu 6:3 pārspēja "FK Rīga" komandu.

Mājinieki jau ar pirmajām minūtēm ieguva pārsvaru rezultātā, panākot 2:0. Līdz trešdaļas beigām viesi vienus vārtus atspēlēja. Otrajā trešdaļā "Ķekava" panāca arī 5:1, uz ko rīdzinieki spēja atbildēt tikai ar Gunta Jākobsona vārtu guvumu. Pēdējā trešdaļā komandas apmainījās ar vienu precīzu metienu, ļaujot "Ķekavai" nosargāt uzvaru.

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Kristens Rubenis, bet zaudētājiem divus vārtus guva Guntis Jākobsons.

Pēc šīs uzvaras "Ķekava" ar izcīnītajiem sešiem punktiem saglabājuši devīto vietu turnīra tabulā, bet "FK Rīgas" kontā joprojām ir divi punkti, kas to 12 komandu konkurencē ierindo 11. vietā.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešu virslīgā
8. kārta
"Ķekava" - "FK Rīga" 6:3 (2:1, 3:1, 1:1)



Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv