Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sestdien četras izšķirošas spēles Kocēnos

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Sestdien četras izšķirošas spēles Kocēnos
Foto:
www.rubene.lv

Priecīga vēsts visiem florbola faniem. Sestdien Kocēnos būs iespēja vērot četras interesantas un izšķirošas spēles. Vakara nagla, plkst. 19.00 spēle starp vietējo "Rubeni" un Cēsu "Cel Tik/Lekrings".

Dienas pirmajā spēlē plkst. 11.00 tiksies "Līgatne/Pīlādži" un Rubenes meitenes. Tūliņ pēc tam, plkst. 13.30 "Rīgas Lauvas/LSPA" tiksies ar "Latvijas Avīzi". Atgādināsim, ka galvaspilsētas komandu pirmajā tikšanās reizē negaidīti uzvarēja "Rīgas Lauvas". Vai sestdien Kocēnos viņas paveiks vēl vienu brīnumu?

Pēc sieviešu pusfināliem laukumā dosies komandas, kas cīnās par vietu virslīgā - "FK Valmiera" un Jogevas "Tahe". Spēles sākums plkst. 16.00.

Dienas noslēgumā, plkst. 19.00 savu otro pusfinālspēli aizvadīs "Rubene" un Cēsu "Cel Tik/Lekrings". Atgādināsim, ka pirmajā spēlē ar 6:4 pārāki bija cēsinieki. Arī šoreiz cīņa gaidāma ne tikai laukumā, bet arī tribīnēs, jo cēsinieki spēlei Kocēnos rezervējuši 100 biļetes (cēsiniekiem par tām interesēties pie Cēsu komandas tehniskā direktora Normunda Eglīša).

Lai neatkārtotos Cēsīs redzētais precedents ar uz laukuma uzlidojošo skārdeni un lai nenotiktu citi nevajadzīgi precedenti, agresīvi noskaņotiem un alkohola reibumā esošiem faniem ieeja zālē tiks liegta. Arī ienest alkoholiskos dzērienus aizliegts. Līdzi jāņem vien labs garastāvoklis, fanu atribūtika un skaļa balss!

Izmantotie resursi:
rubene.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-04-05 00:00, pirms 16 gadiem
Lauvas paveiks vel vienu brinumu turesu ikskjus

     [+] [-]

, 2008-04-06 00:32, pirms 16 gadiem
haaaaa- LA finalaaaaaaa laaa laaa laaa