Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam teicama lietderība spēlē pret pastarīšiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam teicama lietderība spēlē pret pastarīšiem
Morics Krūmiņš

Pie pārliecinošas uzvaras Somijas F-liiga turnīrā izdevies tikt latviešu flrobolista Morica Krūmiņa pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas viesos ar 14:4 apspēlēja “JYMY”. Latvietis pie punktiem netika.

Pirms abu komandu savstarpējās spēles “Nokian KrP” ieņēma otro vietu, uzvarot astoņas no pēdējām deviņām spēlēm, kamēr “JYMY” izmisīgi cīnās par to, lai saglabātu F-liiga pierakstu arī uz nākamo sezonu, pirms šīs spēles atrodoties pirmspēdējā pozīcijā. Savstarpējā spēlē liela cīņa gan tā arī netika novērota.

Pirmajā trešdaļā lauuma saimnieki “JYMY” divas reizes spēja atspēlēties pēc tam, kad precīzi metieni padevās Jonam Rantalam. Trešdaļas izskaņā par spēli ar augsti paceltu nūju divas minūtes nopelnīja Krūmiņš, taču mājinieki izvirzīties vadībā nespēja. Drīz pēc tam “Nokian KrP” trešo reizi mačā izvirzījās vadībā, pārsvaru no savām rokām vairs neizlaižot. Pēc otrā perioda rezultāts bija jau 7:3 viņu labā, bet noslēdzošajā trešdaļā viesi spēja dubultot savu gūto vārtu skaitu, kamēr paši kapitulēja tikai reizi. Tas deva 14:4 (3:2, 4:1, 7:1) uzvaru. Krūmiņš tradicionāli spēlēja komandas pirmajā maiņā, šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Cēsniekam šoreiz divas soda minūtes un lielisks lietderības koeficients – plus pieci.

Pēc izcīnītās uzvaras “Nokian KrP” spēja saglabāt otro vietu turnīra tabulā.