Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Četri “FS Masters” florbolisti pievienojušies Čehijas Superlīgas klubiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Četri “FS Masters” florbolisti pievienojušies Čehijas Superlīgas klubiem
Četri latvieši, kas devušies uz Čehijas Superlīgu
Foto: FS Masters

Kamēr Latvijā joprojām turpinās pārtraukums Elvi flrobola līgā, kas saistīts ar Covid-19 ierobežojumiem, četri “Oxdog Ulbroka” komandas spēlētāji devušies uz Čehijas, lai izmēģinātu savus spēkus šīs valsts spēcīgākajā līgā.

Daniels Anis jau sezonas ievadā pievienojās “1 SC Tempish Vitkovice” komandai, kuras sastāvā aizvadīja vairākas sekmīgas spēles, atzīmējoties ar rezultatīvu sniegumu. Bija paredzēts, ka viņš Čehijā spēlēs līdz decembrim, sezonas otro pusi aizvadot dzimtenē, lai varētu pabeigt mācības. Tomēr Čehijā Covid-19 izmaiņas kalendārā ieviesa ātrāk kā Latvijā, kā rezultātā Anis ātrāk atgriezās dzimtajā klubā, demonstrējot rezultatīvu sniegumu arī vietējā čempionātā. Tagad, kad Elvi florbola līgā jau ilgāku laiku spēles nenotiek, Anis atkal atgriezies vienā no vadošajiem Čehijas Superlīgas klubiem.

Tikmēr viņa komandas biedri Rūdolfs Vilmanis, Valters Lapiņš un Reinis Rudzītis ir devušies uz citu Čehijas Superlīgas klubu “Panthers Otrokovice”, kas pašlaik ieņem noslēdzošo 14. vietu turnīra tabulā, cīnoties par vietas saglabāšanu spēcīgāko komandu konkurencē. Domājams, ka tas pavērs iespēju savu varēšanu parādīt arī latviešu florbolistiem.

     [+] [-]

, 2021-02-02 22:54, pirms 3 gadiem
Kas tad nu?!? Čehijā vietējie streiko?