Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Blāzma" svin pirmo panākumu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pirmo uzvaru šīs sezonas Latvijas florbola čempionātā svinējuši Rēzeknes "Blāzmas" florbolisti, kas savā laukumā pēcspēles metienu sērijā tika galā ar Liepājas "Kuršiem" – 5:4.

Pirms šīs spēles abām komandām punktu ailītē rēgojās apaļa nulle. Bija pilnīgi skaidrs, ka abas komandas šo nepatīkamo skaitli vēlējās dzēst. Pasteidzoties notikumiem priekšā, jāsaka, ka abām komandām tas arī izdevās.

Pirmajā trešdaļā precīzs bija tikai viens raidījums un tā autors bija liepājnieks Gints Siliņš. Lai gan otrās trešdaļas sākumā Valērijs Brīvers panāca izlīdzinājumu, pāris minūtes vēlāk Siliņš no jauna atjaunoja vadību Liepājas klubam. Līdz pārtraukumam "Kurši" guva vēl vienus vārtus, pārtraukumā dodoties esot vadībā ar rezultātu 3:1. Pēdējā trešdaļā rēzeknieši vienus vārtus atguva, taču viesiem atkal izdevās atjaunot divu vārtu pārsvaru. Izšķirošajos brīžos līdera cienīgu sniegumu mājiniekiem nodrošināja Valērijs Brīvers, kurš vispirms panāca 3:4, bet nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām panāca arī izlīdzinājumu. Sekoja pagarinājums, kurā nevienai no komandām neizdevās gūt vārtus. Soda metienos labāk veicās laukuma saimniekiem, kuriem uzvaru nodrošināja Jurija Ivenkova precīzi izpildītais metiens.

Uzvarētājiem lielisks bija Valērijs Brīvers, kurš izcēlās ar trim vārtu guvumiem, bet viesiem divi rezultatīvi raidījumi Ginta Siliņa kontā.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
3. kārta

"Blāzma" – "Kurši" 5:4 (0:1, 1:2, 3:1, 0:0, 1:0)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2007-10-01 16:10, pirms 17 gadiem
labi tagad jasak spelet labak