Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"ASK/Lielvārde" aizvada pirmo treniņu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"ASK/Lielvārde" aizvada pirmo treniņu
"ASK/Lielvārde" jaunais galvenais
treneris Jānis Kārkliņš

Komanda „ASK/Lielvārde”, kas pagājušajā gadā bija Latvijas vīriešu florbola čempionāta virslīgas debitante, otrdien, 1.jūlijā, uzsāka gatavošanos nākamajai sezonai, aizvadot pirmo oficiālo treniņu. Lielu izmaiņu Lielvārdes armijnieku nometnē nav, tomēr viens būtisks ieguvums, kā arī viens zaudējums ir pieminēšanas vērti.

Uz fiziskās sagatavotības treniņu sporta laukumā pie Lielvārdes novada sporta centra bija ieradušies vairāk nekā divi desmiti florbolistu, bet komandas vadības sarakstos pašlaik esot 28 vīri. Pirms nodarbībām spēlētāji tika iepazīstināti ar savu jauno galveno treneri – Jāni Kārkliņu. Kārkliņa kungs Latvijas florbola sabiedrībai ir gana labi pazīstams, jo iepriekšējā sezonā trenēja Rēzeknes „Blāzmu”. Principiāla vienošanās ar viņu jau ir panākta un plānots, ka 3.jūlijā tiks parakstīts līgums.

Uz „ASK/Lielvārde” treniņu bija atnācis arī komandas pagājušas sezonas kapteinis un uzbrukuma līderis vienā personā – Mihails Kostusevs. Miša krosiņu kopā ar pārējiem šoreiz gan vairs neskrēja, jo ir mainījis klubu un jau rudenī pārstāvēs jaunos virslīgas debitantus – „RTU”. Kluba maiņa esot saistīta studiju uzsākšanu un pārcelšanos uz dzīvi galvaspilsētā.

„ASK/Lielvārde” menedžeris Ainars Puķītis pastāstīja, ka nesenajā valdes sēdē ir pieņemts lēmums par sporta kluba nosaukuma maiņu no „Triāls” uz „Lielvārde”. Par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Viktors Sniegs-Sniedziņš. Drīzumā gaidāmas arī jaunas ziņas Lielvārdes meiteņu florbola komandas „Impro/Lielvārde” sakarā. Precīzu informāciju izpaust būtu pāragri, tomēr galvenā doma ir tāda, ka komanda būs un turpinās spēlēt virslīgā.

     [+] [-]

, 2008-07-01 23:24, pirms 16 gadiem
Svarīgi jaunumi !!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-07-01 23:39, pirms 16 gadiem
Rubene jau uzsaaka 30 juunijaa!!!
jakas

  +2 [+] [-]

, 2008-07-02 13:06, pirms 16 gadiem
Labs raksts Varētu biežāk būt tādi raksti, kas kādā klubā notiek, kas spēlē, kas nespēlē... vien nedaudz vairāk par diviem mēnešiem atlicis līdz sezonas sākumam