Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Izstādē Ķīpsalā liela interese par florbola stendu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Jau ziņojām, ka Latvijas Florbola savienība (LFS) bija izvietojusi savu stendu aktīvās atpūtas un sporta izstāde "Atpūta un Sports 2010", kas no 25. līdz 28. martam norisinājās starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Florbola stends guvis lielu atsaucību.

Neskaitot plašo informāciju, kas tika piedāvāta ar DVD ierakstu un izdales materiālu palīdzību, apmeklētājiem bija dota iespēja pašiem izmēģināt savas spējas florbolā uz izstāžu centrā izveidotā mini-laukuma, kā arī pārbaudīt sava metiena spēku ar ātruma mērītāju.

Interesi par florbola stendu izrādījuši gan jauni, gan vecāki apmeklētāji, kā arī citi izstādes dalībnieki. Tikuši uzdoti jautājumi par iespējām trenēties, uz kuriem klātesošie klubu pārstāvji un valdes locekļi savās atbildēs centās atrast vispiemērotākos risinājumus.

Šī bija pirmā reize, kad LFS piedalās šādā pasākumā, tomēr tika iegūta neatsverama pieredze un labs ieguldījums florbola attīstībā Latvijā. LFS izsaka lielu pateicību LTRK (Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kamera) par doto iespēju piedalīties šajā izstāde. Ja radīsies vēl šāda veida iespējas, tad tās noteikti tiks izmantotas.

Izmantotie resursi:
floorball.lv