Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Rubenes" lazarete pamazām tukšojas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubenes" lazarete pamazām tukšojas
Jo vairāk komandā traumētu spēlētāju, jo biežāk laukumā jādodas pašam "Rubenes" trenerim Jānim Iņģistam (otrais no labās)...
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Pirms nedēļas Kocēnu sporta kluba mājas lapā bija publicētas ziņa ar nosaukumu "Lazarete...". Un kā gan lai savādāk nosauc situāciju, kad četri komandas "Rubene" Jāņi tajā brīdī bija traumēti, bet vienīgo Ivaru [Jēkabsonu – aut.] pieveicis vīruss?

Jāatzīst, ka tā tiešām bija liela kocēniešu veiksme, ka viņiem kā pēdējiem izdevās ielekt tajā vilcienā, kurā brauc četras labākās vīriešu Virslīgas komandas. Izvairoties no astotdaļfināla spēlēm, "Rubene" ieguva pāris nedēļu laika, lai apārstētu traumas un sakrātu spēkus. Nu jau zināms, ka Kocēnu komandai ceturtdaļfinālā būs gana nopietns pretinieks - Igaunijas klubs "Jõgeva SK Tähe", tiesa, sava laukuma priekšrocības varēs izmantot "Rubene".

Lai uzzinātu, kā veicas ar izrakstīšanos no "lazaretes", portāls Sportacentrs.com sazinājās ar "Rubenes" treneri Jāni Iņģistu, kurš pastāstīja, ka Jānis Peičs, kuram bija potītes trauma, jau atsācis treniņu un pret igauņiem visdrīzāk spēlēs. Cīņai gatavs ir arī Jānis Bagāts, kurš mačā pret Liepājas "Kuršiem" kādā no spēles epizodēm sasitis ribas.

Ne tik labi iet ar divu citu Jāņu atveseļošanos. Jānis Alps turpina atveseļoties pēc ceļgala krustenisko saišu operācijas, visdrīzāk, ka viņu florbola laukumā atkal varēs redzēt tikai nākamsezon. Traumas vajā arī "Rubenes" pamatvārtsargu Jāni Sīku, kurš vispirms sešas spēles izlaida Ahileja cīpslas iekaisuma dēl, bet pēdējos divus mačus nespēlēja potītes sastiepuma dēļ. Sīka jau atsācis apmeklēt treniņus, tomēr, kā plāno treneris Inģists, vismaz pirmajos mačos pret "Jõgeva SK Tähe" viņš vēl nespēlēs.

Pirms nedēļas kāds no vīrusiem bija "nolicis uz lāpstiņām" "Rubenes" uzbrukuma līderi un rezultatīvāko spēlētāju Ivaru Jēkabsonu, kurš augstās ķermeņa temperatūras dēļ nevarēja gatavoties izslēgšanas spēlēm. Nu vīruss jau esot pievarēts un Ivars ir atgriezies ierindā.

Starp citu, Kocēnu florbola komandas "Rubene" sastāvā, ja pieskaita spēlējošo treneri Jāni Iņģistu un komandas pārstāvi Jāni Zvirbuli, kopumā ir deviņi Jāņi...

Savu pirmo ceturtdaļfināla maču pret "Jõgeva SK Tähe" kocēnieši aizvadīs sestdien, 6. martā, pulksten 18, bet otro – nākamajā dienā pulksten 15. Abas šīs spēles notiks Kocēnu sporta namā. Sērija turpināsies līdz vienas komandas trim uzvarām.

Izmantotie resursi:
ksk.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 22:58, pirms 14 gadiem
"FK Jāņi"

     [+] [-]

, 2010-03-01 23:12, pirms 14 gadiem
Vispār ir tikai astoņi, pieskaitot pārstāvi, bet tas šā vai tā ir ļoti liels skaitlis, ja no 28 cilvēkiem 8 ir Jāņi!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 23:15, pirms 14 gadiem
pilixers rakstīja: Vispār ir tikai astoņi, pieskaitot pārstāvi, bet tas šā vai tā ir ļoti liels skaitlis, ja no 28 cilvēkiem 8 ir Jāņi!
Jā, kļūdījos, Iņģistu pieskaitīju gan kā treneri, gan kā spēklētāju.