Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Notiks Madara Apses skeitborda sacensības

Andrejs Siliņš

Notiks Madara Apses skeitborda sacensības
Madars Apse

Pilsētas svētku laikā sestdien, š.g. 1.augustā, no plkst. 15.00 Ventspils skeitparkā notiks ventspilnieka un pazīstamā profesionālā skeitbordista Madara Apses organizētas sketiborda sacensības. Ar šīm sacensībām tiks atzīmēta skeitborda attīstības divdesmitgade Ventspilī. Plānots, ka uz pasākumu ieradīsies profesionāli skeitbordisti no Somijas un dažādām Latvijas vietām.

Sacensības organizē Madars Apse ar savu komandu un tās paredzētas gan jauniešiem, gan pieaugušajiem. Interesenti sacensībām var reģistrēties pasākuma dienā,1.augustā, no plkst. 13.00 līdz 15.00, Ventspils skeitparkā pie pasākuma organizatoriem. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Sacensību programmā paredzētas sacensības par labākā trika izpildi, ātrāko skeiteri, augstāko un tālāko lēcēju. Sacensību balvu fonds ir 500 EUR, kā arī balvās paredzēts inventārs un apģērbs no Madara Apses sponsoriem Element skateboards, DC Shoes & OJ Wheels, Mosaic bearings un citiem.

Madars Apse ir ventspilnieks, profesionāls skeitbordists, kurš divas reizes atzīts par Eiropas gada skeiteri un pagājušajā gadā nominēts pasaules skeitera titulam, viņš ir ielu skeitbordists, kurš visā pasaulē uz ielām izpilda skeitborda trikus un tos filmē, kā arī vada savu šovu Red Bull TV ar nosaukumu Skate Tales. Madars Apse ir pirmais latvietis, kurš iekļuvis zīmola Red Bull komandā un vienīgais komandas profesionālais skeitbordists no Baltijas valstīm.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa