Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Iekštelpu skeitparkā "Monsterparks" norisināsies ievērojamākās sezonas noslēguma sacensības

Andrejs Siliņš

Iekštelpu skeitparkā "Monsterparks" norisināsies ievērojamākās sezonas noslēguma sacensības
Publicitātes foto

21. un 22. oktobrī skeitparkā ”Monsterparks” norisināsies pēdējās un lielākās sezonas noslēguma sacensības skeitparku sporta veidiem „WINTER KICKOFF 2017”.

Šoreiz ikgadējās iekštelpu skeitparka “Monsterparks” organizētās sezonas noslēguma sacensības “Winter Kickoff” ne tikai pulcēs ap 300 dalībnieku no visas Latvijas un citām Baltijas valstīm, bet būs arī pēdējās lielās sacensības šajā skeitparkā, sakarā ar to, ka tas mainīs savu atrašanās vietu. Kā ierasts skeitparkā savas prasmes atrādīs un par balvām sīvi cīnīsies skeitborda, ekstrēmās skrituļslidošanas jeb inline, scooter frīstaila un BMX frīstaila entuziasti iesācēju, amatieru un profesionāļu grupās. Papildus tam skeitbordisti un skrituļslidotāji varēs atrādīt savu amplitūdu, ceļot latiņu arvien augstāk “Aerodium Fly High” konkursā.

Skeitborda un BMX disciplīnu sacensību ietvaros norisināsies arī braucēju atlase uz ikgadējām un Baltijā lielākajām skeitborda un BMX sacensībām “Simple Session 2018”, kas norisināsies 3. un 4. februārī Tallinā.

Uzvarētāji iegūs balvas no sacensību atbalstītājiem un “Monsterparks” draugiem: VANS, Monster energy, Lion, ParBMX, Boards.lv, Hedonskate, Ground control, MGP, Pica LuLu, Playground Festival, Fritz-kola, Aerodium, HBD Griptape, Rīgas Skeitborda skola, Inline skola “STRAUME” un Baltic BMX school.

Skatītāji abu dienu garumā varēs ne tikai vērot elpu aizraujošas sacensības un atbalstīt braucējus, bet arī spēlēt Monster Energy sagādāto “XBox” spēļu konsoli.

„Monsterparks” ir kļuvis par novērtētu un iemīļotu treniņu vietu daudziem skeitparku sporta veidu jaunajiem talantiem. Parka kvalitāti un konstrukciju daudzveidību ir augsti novērtējuši kā kaimiņvalstu braucēji, tā arī citu Eiropas valstu sportisti. Parks ir veidots un nodrošināts ar visu nepieciešamo tā, lai gan iesācēji, gan arī pieredzējuši sportisti varētu pilnveidot savas prasmes droši un kvalitatīvi. Braucēji šeit attīsta savas prasmes gan patstāvīgā ceļā gan apmeklējot skeitparka piedāvātos skeitborda, inline un BMX disciplīnu treniņus.

Latvijas lielākais iekštelpu skeitparks „Monsterparks” tika atklāts 2010. gadā un septiņu gadu laikā pie sevis organizējis un uzņēmis neskaitāmas Latvijas un Baltijas mēroga sacensības. (Monster Games, Spring Kickoff, Winter Kickoff, Sniegpārsliņas kauss, Vans Pool Party, Simple Session Latvian qualification, Vans Shop Riot, Vans 50 year anniversary, Latvijas skeitborda līga u.c.). Skeitparks devis iespēju tūkstošiem jauniešu attīstīt savus sportiskos hobijus visa gada garumā un veicināt ekstrēmā sporta līmeņa augšanu visā Baltijā.

Pasākums norisināsies ar “Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta”, Vans, Monster energy, Lion un “LIVE RIGA” atbalstu.

Vairāk info: facebook.com , Monsterparks - draugiem.lv , Monsterparks / Skeitparks