Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Skeitborda zvaigzne Madars Apse Sportacentrs.com tiešraidē noteiks "Red Bull" sacensību uzvarētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skeitborda zvaigzne Madars Apse Sportacentrs.com tiešraidē noteiks "Red Bull" sacensību uzvarētājus
Madars Apse. Publicitātes foto

Šodien pulksten 19:00 Sportacentrs.com tiešraidē būs iespēja vērot, kā 16 digitālo kvalifikāciju pārvarējušie dalībnieki sacenstīsies par uzvaru skeitborda sacensību Red Bull MAD[AR]CADE finālā.

Piecas nedēļas - no 22. marta līdz 25. aprīlim - vienīgais Latvijas profesionālais skeitbordists Madars Apse katru pirmdienu dalībniekiem sniedza trikus, kuru veiksmīga izpilde nodrošināja vietu sacensību nākamajā līmenī. Katru video pēc trīs kritērijiem - izpildījuma, ātruma un radošuma - 10 ballu skalā vērtēja pats Apse.

Rezultātā no 85 sākotnējiem dalībniekiem 16 ieguvuši iespēju piedalīties Red Bull MAD[AR]CADE finālā. Finālā dalībnieki sacentīsies par vērtīgām balvām no GoPro, Sportland, Wolt, T/C Domina Shopping, kā arī par galveno balvu no Red Bull.

Sacensību Red Bull MAD[AR]CADE mērķis ir attīstīt skeitborda kultūru Latvijā, veicinot veselīgu dzīvesveidu un popularizējot fiziskas aktivitātes, kā arī dot iespēju sacensties ar citiem skeitborda disciplīnas pārstāvjiem tiešsaistē.

Sacensību tiešraide būs redzama ŠEIT