Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Lana Daniela

Ceļš uz RED BULL BC ONE pasaules čempionātu sākas Rīgā

Ceļš uz RED BULL BC ONE pasaules čempionātu sākas Rīgā
Red Bull BC One divkārtējais čempions Lilou ierodas Rīgā kā tiesnesis Baltijas atlasei.

Jau šo sestdien, 14. maijā, klubā Godvil sagaidīsim Baltijas labākos breakdance meistarus Red Bull BC One Baltijas atlasē. Tajā noskaidrosies, kurš startēs tālāk Stambulā un cīnīsies par iespēju piedalīties Red Bull BC One Pasaules čempionātā Sanktpēterburgā.

2011. gadā breakdance sacensībās formātā “viens pret vienu” un Red Bull BC One Pasaules čempionāts piedzīvos ko interesantu - otro reizi septiņu gadu laikā piedalīties varēs jebkurš. Arī no Latvijas. Arī pavisam nezināms B-Boy, kas savu talantu apzināti slēpis no publikas acīm tagad varēs iznākt un cīnīties par vietu pasaules finālā Krievijā, lai nokļūtu līdzās pasaules labākajiem break dance meistariem.
Red Bull BC One Baltijas atlases pasākuma norise

Piektdiena, 13. maijs. Plkst. 19.00 sākas workshop jeb radošā darbnīca ar Tony Rock no Krievijas. Visi Baltijas B-Boys laipni aicināti iemācīties kādu jaunu kustību, nospodrināt kādu breakdance elementu un paņemt visu, ko ar savām zināšanām spēj dot Santpēterburgas dejotājs no Top 9 crew. Radošajai darbnīcai nav jāpiesakās, ieeja brīva.
Adrese: Brīvības 224, 2. stāvā (deju studijā Dzirnas).
Sestdiena, 14. maijs. Plkst. 13.00 sākas Red Bull BC One Baltijas atlase turpat Brīvības 224. 2. stāvā, kurā tiks izvēlēti 16 Baltijas labākie B-Boys. Tikai 16 labākajiem būs iespēja piedalīties galvenajā pasākuma daļā Red Bull BC One Baltijas atlase plkst 19.00 klubā Godvil. Visiem B-Boys, kas grib startēt Red Bull BC One Baltijas atlasē, jāreģistrējas REDBULL :: Red Bull . Skatītājiem ieejas maksa Ls 2. Biļetes var iegādāties Biļešu servisā un pie Godvil ieejas).


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.