Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Jēkabs Bērziņš

"FaZe" un broky ar zaudējumu sāk "Flashpoint 3" turnīru

"FaZe" un broky ar zaudējumu sāk "Flashpoint 3" turnīru
Helvijs Saukants jeb "broky". Foto: HLTV

Ar zaudējumu kārtējo turnīru sākusi Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan", kas Datorspēles CS:GO turnīra "Flashpoint 3" pirmajā kārtā ar 1-2 (14:16, 25:22, 8:16) piekāpās "G2 Esports".

"FaZe" izloze pirmajā kārtā piespēlēja bijušā komandas līdera Nikola NiKo Kovāča pārstāvēto "G2 Esports", kam "FaZe" pirms divām nedēļām "IEM Summer" kvalifikācijas turnīrā piekāpās ar 1-2. "FaZe" kopš sastāva izmaiņām pagaidām nav spējusi atrast savu spēli, kā rezultātā komanda vairākos turnīros izstājusies jau pašā sākumā.

Pirmo karti izvēlējās "G2" - izvēle krita uz "Train". Interesanti, ka arī iepriekšējā tikšanās reizē "G2" izvēlējās tieši "Train", kas drīzumā tiks izņemta no aktīvo karšu rotācijas - vietā nāks "Ancient" karte. Un tāpat kā iepriekš, arī šoreiz "FaZe" "Train" kartē piedzīvoja zaudējumu, tiesa, vien pašā galotnē (14:16). Problēmas sagādāja uzbrukums, kurā pēc veiksmīga pirmā puslaika (9:6) otrā puslaika ietvaros "FaZe" ieguva vien piecus punktus.

Līdzības ar iepriekšējo tikšanās reizi ar to nebeidzas - arī "FaZe" veica to pašu izvēli, izvēloties "Mirage". Taču, ja aprīļa beigās "FaZe" tajā uzvarēja pārliecinoši, tad šoreiz pēc laba pirmā puslaika un uzvarētiem pirmajiem trim otrā puslaika raundiem (12:6) "G2" uzbrukuma pusē spēja izveidot lielisku 9-2 izrāvienu, iegūtstot mačpunktu pie rezultāta 15:14. "FaZe" izdevās panākt papildlaiku, kurā, lielā mērā pateicoties lieliskam brazīlieša coldzera sniegumam (visā kartē 46 punkti), "FaZe" pēc kopā izspēlētiem 47 raundiem beidzot izcīnīja uzvaru - 25:22.

Diemžēl iegūtās emocijas broky komandai neizdevās pārnest uz trešo karti ("Inferno"), kur "G2" CT pusē spēja izvirzīties vadībā ar 9:2. Īstā brīdī broky trāpīja trīs šāvienus ar AWP ieroci, spējot panākt 5:10, pie tam "FaZe" izrāvienu turpināja, uzvarot otrā puslaika pistoles raundu un divus tam sekojošos raundus. Taču tas izrādījās pēdējais punkts mačā - "G2" neļāva "FaZe" vienībai veiksmīgi iekļūt bumbas novietošanas vietās, izcīnot uzvaras visos atlikušajos raundos - 16:8 un 2-1 sērijā "G2" labā.

Helvijs broky Saukants šoreiz ieguva 72 punktus un reitingu 1.08, kamēr pārliecinoši labākais starp visiem dalībniekiem bija bijušais "FaZe" līderis NiKo - viņam 87 punkti un reitings 1.33. "FaZe" nu nobīdīta uz apakšējo zaru, kur tā nākamo spēli aizvadīs svētdien pret "Sprout" vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/events/5864/fl...


, 2021-05-13 08:19, pirms 3 gadiem
Inferno broky saukants izgāza pašu sākumu. Tad gan sańēmās, bet nu kopumā trešā karte bija Niko performance. Vińš tomēr ir galvas tiesu pārāks par broky saukantu
, 2021-05-13 10:09, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Inferno broky saukants izgāza pašu sākumu. Tad gan sańēmās, bet nu kopumā trešā karte bija Niko performance. Vińš tomēr ir galvas tiesu pārāks par broky saukantu
Prettrieciena pasaulē spēlētāji saukantu un Niko nesalīdzina, jo Helvijs ir snaiperis, bet Niko ir "star riflers". Finns Andersens teica, ka viņiem vajag 3 līdz 6 mēnešus, lai ar viņa iestrādēm un stratēģijām FaZe vispār sāktu spēlēt. Domāju, ka komandai ir vajadzīga kāda liela uzvara, jeb dzirkstele, jo salīdzinot ar to laiku, kad FaZe nebija augsta līmeņa kapteinis, nekas diži nav mainījies, ne spēles, ne rezultātu ziņā.
Foto: FIA Motorsport Games

Dāvis Bite izcīna iespēju pārstāvēt Latvijas komandu FIA "Motorsport Games"

Šogad Valensijā, Spānijā, norisināsies FIA "Motorsport Games". "Latvia Racing League" rīkoja Latvijas pārstāvja atlasi divās kārtās.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
1

Latviešu "play-off" mačā Ķīnā uzvar "FaZe", "broky" dominē un rāda brīnumus

Datorspēles CS2 "Masters" līmeņa turnīrā Čengdu, Ķīnā, ceturtdaļfinālā Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" ar 2:1 apspēlēja Mareka YEKINDAR Gaļinska "Liquid" komandu. "FaZe" līdz ar to turpina tēmēt uz savas sērijas "tikt līdz finālam visos CS2 turnīros" turpināšānu, kamēr "Liquid" šajā turnīrā parādīja daudz saturīgāku sniegumu nekā blāvi aizvadītajā ziemā.