Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

"Bauskas Kausu" šautriņu mešanā izcīna Elīna Putniņa un Darius Labanauskas

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Bauskas Kausu" šautriņu mešanā izcīna Elīna Putniņa un Darius Labanauskas
Labākie "Bauskas Kauss 2013" sacensībās

4. maijā Bauskā tika aizvadītas kārtējās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības šautriņu mešanā – „Bauskas Kauss 2013”, kurās kopumā startēja 25 dāmas, 51 kungs un 11 jaunieši no Latvijas un Lietuvas.

Tāpat kā pirms dažām nedēļām Jēkabpilī, arī Bauskā par uzvaru jauniešu konkurencē cīnījās divi Lietuvas pārstāvji, kuru cīņā Rokas Aniulis ar rezultātu 3:1 uzvarēja Ugniusu Jankūnu, savukārt 3. vietu jauniešu konkurencē ieņēma Oskars Draulis un Jevgeņijs Novikovs no Latvijas.

Dāmu konkurencē par uzvarētāju kļuva Smiltenes Darts Kluba pārstāve Elīna Putniņa, kura finālā ar rezultātu 4:0 pārspēja lietuvieti Jurgitu Bendinskieni, savukārt 3. vietu izcīnīja Zeltīte Strade (Smiltenes Darts Klubs) un Ieva Brikmane – Buklovska (ŠMSK „Asās Adatas”). Par uzvarētāju dāmu gandarījuma turnīrā kļuva Anita Māldere no SK „Bauskas Darts”.

Kungu konkurencē nepārspēts izrādījās Kauņas kluba „Trajektorija” šautriņu metējs Darius Labanauskas, kurš finālā ar rezultātu 5:2 pārspēja mūsu pašu Gati Lanceru no Smiltenes Darts Kluba. 3. vietu Bauskā izcīnīja lietuvietis Arūnas Čiplys un šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis Aigars Strēlis, savukārt par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Jānis Pinka.

Visus sacensību izslēgšanas spēļu rezultātus var aplūkot Latvijas Darts Organizācijas mājas
lapā – Latvijas Darts Organizācija

Nākamās Latvijas un reitinga sacensības notiks 25. maijā Cēsīs.