Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Teilors uzvar pasaules čempionātā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Teilors uzvar pasaules čempionātā
Fils Teilors
Foto: AFP

Anglijas pārstāvis Fils Teilors kļuvis par Pasaules Dārta korporācijas (PDC) rīkotā pasaules čempionāta uzvarētāju. Finālā Teilors ar rezultātu 7:1 pārspēja 2007. gada čempionu Reimondu van Barneveldu no Nīderlandes.

Pirmajos divos setos pārāks bija Teilors, taču van Barnevelds vienubrīd bija tuvu tam, lai panāktu 2:2. Taču tas viņam neizdevās, un beigās pārliecinošu panākumu ar 7:1 izcīnīja Anglijas šautriņu meistars. Tāpat Teilors uzstādīja jaunu labāko pasaules sasniegumu PDC čempionātu finālos, ar trim šautriņām vidēji gūstot 109.76 punktus.

Teiloram šis bija 12. PDC pasaules čempionāta tituls. Par uzvaru tajā viņš saņems 125000 sterliņu mārciņu lielu naudas balvu, bet van Barnevelds 60000 mārciņu.

Viens pasaules čempionāts noslēdzies, bet otrs jau sācies. Jau 3. janvārī startējis Britu Dārta organizācijas pasaules čempionāts, un 1. kārtas veiksmīgi pārvarējuši abi pērnā gada finālisti – pašreizējais titula īpašnieks Marks Vebsters (Velsa) un Saimons Vitloks (Austrālija).

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2009-01-05 17:35, pirms 15 gadiem
Lauri, man kaa shautirnjmeteejam prasiijas lielaaks raxts!