Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas minigolferes - sestās Eiropā

Jānis Pārums

No Eiropas čempionāta Tamperē atgriezušies Latvijas minigolferi. Latvijas sieviešu minigolfa izlase izcīnīja sesto vietu, bet individuālajā konkurencē tik labi neveicās, informē Latvijas Minigolfa Klubu asociācija.

Tamperē cīņas risinājās uz eternīta un betona seguma laukumiem. Ņemot vērā, ka Latvijā pašlaik nav iespējas trenēties uz betona seguma laukumiem, mūsu dāmas uz betona spēlēja ļoti veiksmīgi. Dāmu izlase komandu cīņā sasniegusi līdz šim augstāko rezultātu- sesto vietu (695 punkti), pārspējot arī mājinieces - Somijas izlasi.

Pārākas par mūsu meitenēm bija tikai piecas visstiprākās dāmu minigolfa izlases komandas: Vācija (596), Zviedrija (609), Šveice (613), Nīderlande (639) un Austrija (640). Atsevišķos apļos Latvijas izlase pārspēja arī šīs komandas. Kungu konkurencē pirmais trijnieks šoreiz bija tieši tāds pats.

Individuāli no Latvijas pārstāvēm vislabāk spēlēja šīs sezonas līdere Madara Kirša (18.vieta, 223 punkti), uzrādot 14.rezultātu uz betona laukumiem, bet Ilze Kupce (21.vieta, 230 punkti) bija 18. uz eternīta laukumiem. Kristiāna Kirša ierindojās 25.vietā ar 242 punktiem, bet Līga Kupce 31. vietā- 252 punkti.

Kungu konkurencē Latvijas pārstāvji Mārtiņš Vilmanis (225) un Ģirts Ieleja (250) startēja individuāli, ierindojoties attiecīgi 56. un 69.vietā.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Minigolfa Klubu asociācija