Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā arī Afanasijs Kuzmins

Jānis Celmiņš

Latvijas čempionātā arī Afanasijs Kuzmins
Afanasijs Kuzmins
Foto: sporto.lv

No 1. līdz 3. augustam Rīgā (NBS sporta zālē) un Ādažos (Ādažu šautuvē risināsies) Latvijas 2008. gada čempionāts ložu šaušanā. Dalību sacensībām pieteicis arī Pekinas Olimpisko spēļu dalībnieks Afanasijs Kuzmins.

Čempionāts piektdien sāksies ar pneimatisko šaušanu NBS sporta zālē (Krustabaznīcas ielā 9). Tur pēc Pasaules čempionātā modernajā pieccīņā militārpersonām LŠF rīcībā tiks nodotas elektroniskās mērķu iekārtas un sacensības notiks tieši pa šiem (elektroniskajiem) mērķiem.

Sestdien un svētdien kā ierasts sacensības turpināsies Ādažu šautuvē. Kopā Latvijas čempionātā ložu šaušanā tiks sadalīti 14 medaļu komplekti, bet komandas cīnīsies par trim kopvērtējuma kausiem.

Nopelniem bagātākais Latvijas ložu šāvējs Afanasijs Kuzmins pieteicis savu dalību Olimpiskajā vingrinājumā Ātršaušanā ar pistoli 25 metru distancē. Latvijas čempionātā sportists pārstāvēs "A. Kuzmina Šaušanas sporta klubu". Pavisma nesen pieredzējušākais Latvijas Olimpiskās delegācijas dalībnieks atgriezās no treniņometnes Polijā, bet šobrīd Olimpiādei turpina gatavoties tepat Latvijā. Starts Latvijas čempionātā būs viena no pēdējām sacensībām pirms Pekinas.

Interesentiem, kuri grib redzēt darbībā Afanasiju Kuzminu uz Ādažu šautuvi jādodas sestdien (2. augustā). Ātršaušana ar pistoli sāksies pulksten 13.30.

Kopā Latvijas čempionātam ložu šaušanā savu dalību pieteikuši nedaudz vairāk kā simts dalībnieku no Rīgas, Daugavpils, Dobeles, Liepājas rajona un Tukuma. Tā kā Latvijas čempionāts ir atklātas sacensības tam pieteikušies arī pieci Lietuvas šāvēji.

Jau piektdien NBS Sporta kluba tenisa zālē, Krustabaznīcas ielā 9 Latvijas šāvēji sacentīsies vingrinājumos ar pneimatiskajām pistolēm un šautenēm. Sacensību sākums piektdien pulksten 9.30.

Izmantotie resursi:
saufed.lv

     [+] [-]

, 2008-07-31 12:38, pirms 16 gadiem
yeee!!

     [+] [-]

, 2008-07-31 12:40, pirms 16 gadiem
Cerams, ka ar laiku NBS pacels shaushanas sportu augstaakaa liimenii un A. Kuzmins nebuus peedeejais muusu ,,mohikaanis'' shajaa veidaa olimpiaadees. Kaadreiz shaushana bija ljoti prestizha discipliina, jo lielaa meera noraadiija uz valsts armijas liimeni, no kuras parasti tika atlasiiti, vai kuras paspaarnee parasti nonaaca labaakie shaaveeji. Katraa zinjaa, lai Afanasijam Kuzminam izdodas labs treninjsh pirms Olimpiaades!!!

     [+] [-]

, 2008-07-31 12:43, pirms 16 gadiem
vai tad ādažu šautuvē tik viegli varēs tikt?