Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase piekāpjas arī Ungārijai

Juris Miņins
Juris Miņins

Latvijas izlase piekāpjas arī Ungārijai
Latvijas bendisti
Foto: worldbandy-2011.com

Neveiksmīgu spēli Kazahstānā notiekošajā B grupas Pasaules čempionātā bendijā aizvadīja Latvijas izlase, kas ar 2:4 piekāpās Ungārijas valstsvienībai.

Mača pirmās 45 minūtes pagāja ar Ungārijas izlases pārsvaru un ejot pārtraukumā rezultāts uz tablo vēstīja par Latvijas atrašanos iedzinējos ar 0:3. Otrajā puslaikā gan mūsējie prata saņemties un bija pārāki ar 2:1, taču kopējais rezultāts vienalga bija par labu ungāriem – 4:2.

Latvijas labā šodien vārtus guva Gatis Gajevskis un Lauris Ziemiņš. Rezultatīvas piespēles – Aldim Popēnam un Dmitrijam Šancovojam, kurš ir kļuvis par Latvijas izlases šī turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Savukārt jau pieminētais Popēns ir visa čempionāta visnedisciplinētākais spēlētājs, jo viņa kontā ir 30 soda minūtes.

Pēc diviem mačiem Latvijas izlase ieņem pēdējo vietu B grupā. Nākamie mači mūsējiem būs ar pašreizējo grupas līderi Baltkrieviju un Kanādu.

Tikmēr A grupā pārliecinoši spēlē gan abas bendija lielvalstis Zviedrija un Krievija, gan arī turnīra rīkotāji, Kazahstānas bendisti, kuriem visiem ir divas uzvaras divos mačos. Somija trīs spēlēs ir tikusi pie vienas uzvaras, bet Norvēģija un ASV pagaidām ir palikuši tukšā.

Visbeidzot C grupā vienīgajā līdz šim aizvadītajā cīņā Igaunijas hokejisti uzveica Japānas bendistus, izvirzoties pirmajā vietā grupā. Bez šīm divām valstīm par iekļūšanu augstākā grupā cīnās arī Kirgiztānas valstsvienība.

Izmantotie resursi:
Federation of International Bandy

     [+] [-]

, 2012-01-31 15:24, pirms 12 gadiem
Bēdīgi,ka vairs nevaram uzvarēt ,Nīderlandi,gan Ungāriju,ko spējām agrāk.