Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

“Nomet riepu!” aicina būt fiziski aktīviem

Sportacentrs

Jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas Fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācija (LFVVNA) rīko akciju „Esi aktīva, Latvija!”. Šogad akcija izskanēs ar moto “Nomet riepu!” , tās laikā 8. oktobrī visi aicināti bez maksas apmeklēt vairāk nekā 40 fitnesa klubus, peldbaseinus un citas aktīvās atpūtas iestādes visā Latvijā. Pasākuma mērķis ir iepazīstināt ar fitnesa daudzveidību un parādīt, ka tas ir lielisks veids, kā uzlabot veselību, iegūt labu pašsajūtu un izskatu, turklāt - jebkurā vecumā.

Jau trešo gadu akcijā piedalās arī sporta un aktīvās atpūtas centrs City Fitness!

8.oktobrī nāc uz City Fitness BEZ MAKSAS - visu City Fitness sporta klubu durvis ir atvērtas ikvienam interesentam, jo mums ir svarīga sabiedrības veselība, tās vēlme būt skaistiem un apmierinātiem ar dzīvi.

Nāc, izmēģini fitnesu, deju, jogu, skvošu, peldēšanu un citas aktīvās nodarbes, kas stiprinās Tavu veselību, pašsajūtu un liks izskatīties labi! Iepazīsti mūsu telpas, atmosfēru un darbiniekus – izvēlies ar ko Tu nodarbosies šajā sezonā!

City Fitness pasākuma dienas programmu meklē CityFitness

Visu nedēļu īpašas cenas abonementiem – ātrāk atnāksi, lētāk nopirksi! Cenas sākot no nieka 16,50 Ls!

Atnāc, izmēģini, sporto!

Vairāk par pasākumu Par pasākumu - Nomet Riepu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja