Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks starptautisks taekvondo turnīrs

Jānis Pārums

Sestdien, 4.oktobrī, Ventspils sporta namā "Centrs" norisināsies starptautisks turnīrs taekvondo "Zelta sitiens". Sacensības notiks 5 līdz 15 gadu vecu sportistu grupā un tajās startēs sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Šajā gadā sacensībās tiks ieviesta jauna, moderna vērtēšanas sistēma – elektroniskās vestes, ko nodrošinās sacensību organizatori. Šādas vestes starptautiskās sacensībās tiek izmantotas jau vairākus gadus un tas palīdz vieglāk tiesnešiem noteikt sacensību uzvarētāju.

Taekvondo ir korejiešu kaujas māksla, kas tulkojumā nozīmē "kājas un rokas ceļš". Tā ietver sevī pašaizsardzības, psiholoģiskās treniņa un pašpilnveidošanās sistēmas, kas tiek attīstās un pilveidojas jau vairāk kā 2000 gadu. Ar šo kaujas māku kā sporta veidu pasaulē nodarbojas vairāk kā 190 valstīs, tai skaitā arī Latvijā.

Taekvondo sacensības sestdien sāksies plkst. 11:00 un to apmeklējums skatītājiem ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2008-09-30 13:13, pirms 16 gadiem
Kapēc Kubietis nepiedalijās ???