Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspils peintbolistu debija

Andrejs Siliņš

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogres rajona Peintbola parkā "X-SPOKI" norisinājās Latvijas taktikas peintbola līgas "Patrioti" trešais etaps. Taktiskā peintbola turnīrā, startējot pirmo reizi, necerētus panākumus guva arī Ventspils Piedzīvojumu parka komanda, izcīnot godalgoto trešo vietu.

Turnīrs, kurš speciāli veidots aktīviem cilvēkiem, kas nav sporta peintbolisti, bet gan vienkārši peintbola spēles piekritēji un taktikas peintbola cienītāji, piesaista arvien jaunas dalībnieku komandas. Šajā etapā Ventspils komandai, kurā startēja Valērijs Gaļejevs, Mārtiņš Tālbergs, Jānis Šķeperis un Edgars Babra, nācās cīnīties ar 12 pretinieku komandām.

Turklāt pārējās komandas startēja piecu personu sastāvā ar daudz labāku aprīkojumu un lielu pieredze šādu turnīru izspēlē. Turnīra vietu sadalījums nebija zināms līdz pat spēles pēdējai minūtei un tāpēc prieks par trešo vietu ventspilniekiem ir jo īpaši liels. Uzslavas par labo spēli tika saņemtas arī no pārējām komandām.

Ventspilī taktisko peintbolu iespējams apgūt Piedzīvojumu parkā, Saules ielā 141 (www.piedzivojumuparks.lv), kur izveidota speciāla meža trase. Turklāt trase tiek papildinātas ar jauniem šķēršļiem un būvēm, lai spēli padarītu interesantāku. Ar laiku plānots, ka Piedzīvojumu parkā būs jau speciāls peintbola parks ar pilsētiņām un cietokšņiem.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa